Újabb álompár születőben? Patrick Dempsey és Jennifer Garner titokban találkozgatnak

Forrás: AFP -
Patrick Dempsey Ben Affleck Jennifer Garner barátság szerelem randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindketten sikeresek, gyönyörűek, és éppen idén ért véget házasságuk: úgy tudni, Jennifer Garner és Patrick Dempsey között mára sokkal több van, mint puszta barátság.

Jennifer Garner és Patrick Dempsey először a Valentin nap című film forgatásán melegedtek jobban össze egymással még 2009-ben, ám viszonyuk pusztán baráti volt, a kapcsolatukat azonban évek óta gondosan ápolták.

Forrás: AFP

Az OK! magazin forrása szerint válásuk után mindketten egyre többször keresték egymás társaságát: először Ben Affleck exfelesége volt az, aki kávézni hívta a 15 évig tartó házasságból kilépett Dempsey-t, a kémia pedig azóta is működik közöttük. Állítólag napjában többször is váltanak üzeneteket egymással, illetve megállás nélkül a Skype-on lógnak.

Így kajapornózik Chrissy Teigenhttp://www.life.hu/intim/20151218-chrissy-teigen-modell-melltartoban-es-anelkul-kajapornozik.htmlHol melltartóban, hol anélkül sündörög az ételek körül a csodaszép modell, és erről képmegosztó oldalán is beszámol követőinek a legnagyobb örömünkre. IntimOrigoRita Ora átütő mellbimbói elárulták, milyen hideg a víz Miami partjainálhttp://www.life.hu/intim/20151229-rita-ora-enekesno-mellbimboi-atutottek-furdoruhajan.htmlA brit énekesnő éppen a kelet-amerikai partvidéken tölti jól megérdemelt pihenését, ahol közszemlére tette fürdőruháját átütő mellbimbóit. Intim--Karácsony alkalmából vetkőzött anyaszült meztelenre Abbey Clancyhttp://www.life.hu/intim/20151216-abbey-clancy-modell-sztriptizel-es-meztelenre-vetkozik-a-love-magazin-adventi-naptarjaban.htmlForró karácsonyt mindenkinek! Nemrég született meg második gyermeke, a modell azonban láthatóan már vissza is szerezte versenysúlyát és tökéletes idomait. Intim--Egy 70 éves indiai nő tudja a tökéletes válasza arra, miért szingli méghttp://www.life.hu/intim/20151229-egy-70-eves-indiai-no-tudja-a-tokeletes-valasza-arra-a-kerdesre-hogy-miert-szingli.htmlTedd a szívedre a kezed, és válaszolj őszintén: te is megkérdezted már magadtól, avagy firtatták helyetted mások egyszer az életben, hogy miért nincs még melletted senki? Miért nem köteleződél még el? Egy indiai nagymamakorú asszony frappáns válasza segít, hogy egy kicsit más szemszögből gondolj a családi állapotodra. IntimOrigoMeztelen fotózással ünnepelte fogyását Khloe Kardashianhttp://www.life.hu/intim/20151223-khloe-kardashian-valosagshow-sztar-meztelenre-vetkozott-egy-fotosorozataban.htmlIgazán szexisre sikeredett a Kardashian-Jenner-klán tagjának fotósorozata, amelynek részleteit weboldalán osztotta meg követőivel. IntimOrigoJenson Button soha nem élt együtt a exfeleségévelhttp://www.life.hu/intim/20151223-jenson-button-forma-1-es-pilota-soha-nem-elt-egyutt-exfelesegevel-jessica-michibata-modellel.htmlA Forma-1-es pilóta egy év házasság után vált el az argentin-japán származású Jessica Mischibatától, akivel, mint kiderült, soha nem bútoroztak össze. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.