Egy 70 éves indiai nő tudja a tökéletes válasza arra, miért szingli még

Forrás: Instagram/Humans of Bombay -
házasság szingli India kérdés válasz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tedd a szívedre a kezed, és válaszolj őszintén: te is megkérdezted már magadtól, avagy firtatták helyetted mások egyszer az életben, hogy miért nincs még melletted senki? Miért nem köteleződél még el? Egy indiai nagymamakorú asszony frappáns válasza segít, hogy egy kicsit más szemszögből gondolj a családi állapotodra.

Az egész világot bejárta az a Humans of Bombay Instagram oldalára feltöltött fénykép, amelyen egy 70 éves india hölgy látható. Nem éppen a fotó által ábrázolt személy miatt - hanem a kép alá írt néhány sor miatt.

Forrás: Instagram/Humans of Bombay

A több mint kétezer lájkot kapott néni ugyanis a képaláítás szerint a következőt mondta:

5 ok, amiért még mindig szingli vagy

Belefáradtál az állandóan ismétlődő első randik forgatagába? Eleged van azokból a pasikból, akik sosem vallanak színt előtted? Ha mindent megtettél azért, hogy sikeres legyél az ismerkedésben és valami mégsem klappol, akkor itt az ideje, hogy átgondold a praktikáidat! Bemutatunk néhány tipikus női hibát, ami segíthet az önelemzésben. Kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.