Phil Collins újra együtt van volt feleségével

Forrás: Origo -
Phil Collins Orianne Collins szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hamarosan 65 éves sztár nemrég még  csak bicegve tudott végigvonulni Miami utcáin, de állítólag nemhogy baja lenne a legendás énekesnek, hanem szétveti a boldogság!

Phil Collins miatt rengetegen aggódtak, amikor napvilágra kerültek róla a legújabb felvételek. Csak bicegve, a botjára támaszkodva tudott járni, emellett a megjelenése sem volt túlságosan ápolt.

Forrás: Origo

A sztár háza tájáról mégis olyan örömhírekről számolhatunk be, amit senki nem láthatott előre. Phil Collins újra összejött volt feleségével, Orianne Collinssal - írja a Bunte magazin. A zenész hihetetlenül boldog, és örül, hogy újra együtt élhet fiaival, és egykori feleségével. A pár nyolc évvel ezelőtt vált el, de mára mindketten belátták, hogy akkor hibás döntést hoztak.

Mindketten beláttuk, hogy hiba volt szétmenni és most kijavítjuk a hibát. Ismét apjuk tudok lenni a fiaimnak, el tudom hozni őket az iskolából, segíteni tudok nekik a házi feladatokban, és egyszerűen időt tudok eltölteni velük. Ez egy csodálatos ajándék -mondta Phil egy interjúban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.