Kiderült, hol tartja majd esküvőjét Lady Gaga

Forrás: AFP/Jack Taylor/Jack Taylor -
esküvő Lady Gaga Taylor Kinney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő és dögös vőlegénye, Taylor Kinney állítólag mediterrán hangulatban képzelik el életük egyik legfontosabb ceremóniáját.

Lady Gagát tavaly februárban jegyezte el szerelme éppen Valentin-napon. Azóta ugyan már felröppent az esküvő lefújásának híre is, de a legfrissebb információk alapján szó sincs ilyesmiről.

Forrás: AFP/Jack Taylor/Jack Taylor

Lady Gaga és Taylor Kinney éppen az esküvőjük helyszínét tervezgetik, és egy hozzájuk közel álló forrás szerint már sikerült is meghozniuk a nagy döntést - írja a Page Six. A pár állítólag Olaszországban szeretné kimondani a boldogító igent! Ennek pedig az lehet az oka, hogy Lady Gaga olasz származású, és szeretne ezen a gyönyörű napon visszatérni a gyökereihez.

Forrás: AFP/Larry Busacca

Ennél többet viszont még nem tudnak az esküvőjükről. Lady Gaga nem az az izgulós menyasszony, így szépen, nyugodtan haladnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.