Kíváncsi vagy, mitől lesz észveszejtő a szex? Eláruljuk!

Forrás: Thinkstock -
szex szeretlek előjáték vágy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az előjáték vagy éppen egy dögös fehérnemű sokat javíthat a minőségen, de ennél egy sokkal fontosabb dologra jöttek rá a tudósok! A jó szex titka sokkal egyszerűbb, mint gondolnád.

A maga nemében az egyik legnagyobb online felmérést végezték el ebben a témában, több tízezren vettek részt benne. A válaszokat az egyesült államokbeli Chapman Egyetem tudósai dolgozták fel, és meglepő eredményre jutottak – írja a Daily Mail.

Forrás: Thinkstock

Az előjáték, és a vadító fehérnemű is jobbá teheti az intim viszonyt, de ami még ennél is fontosabb az az, hogy a párok beszéljenek a szexről. Nagymértékben fokozhatja az étvágyat, ha napközben a szerelmesek beszámolnak egymásnak vágyaikról. Ami pedig a legnagyobb kielégülést hozhatja a felmérés szerint, az az, ha az aktus közben a párok kimondják egymásnak, hogy szeretlek!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.