Kényszerszinglik – Amikor a férfiak hűségesek lennének, csak a nők miatt nem azok

szingliség párkapcsolat szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mostanában mindenhol az elférfiasodott nőkről és az elnőiesedett férfiakról hallani. Mindkét nem tökéletes önigazolásaitól zsong a fül.

A nők váltig állítják, hogy ők a férfiak miatt kényszerszinglik, a férfiak ezzel szemben kitartanak amellett, hogy ők lennének hűségesek, főleg ha lenne kiért, de egy karrierista robotért ők biztos nem lesznek azok.

Forrás: Thinkstock

Minthogy a csapból is általában azért engedsz vizet a poharadba, hogy csillapítsd a szomjad, és nem azért, hogy analizáld a vizet, így talán

mindkét oldal jobban járna, ha nem a másikat minősítené, hanem a saját portáján söprögetne.

Abból az igazságból kiindulva, hogy mindig az teremtődik meg, amire a figyelmedet irányítod, nem nagyon kell csodálkozni azon, ha a másik nem leértékelése még több olyan szituációt generál az életedben, amit minősítesz. Ezután pedig jogerőre emelkedik a megfigyelésed, hogy milyen rongydisznó minden nő, illetve minden férfi (megfelelő rész aláhúzandó), és lám én megmondtam, így legyen ötösöm a lottón.

Hatékonyabb megoldásnak tűnik, ha mindenki saját magában venné sorra és erősítené azokat a férfi-, női és egyáltalán emberi értékeket, amiket fontosnak tart, hogy

a végén egy olyan embert sodorjon elé a sors, akit nem kell minősítenie.

A szerzőről

A "Tabuk nélkül a párkapcsolatról" közösséget azzal a céllal hoztam létre, hogy a tapasztalataim alapján támogatást, segítséget nyújtsak azoknak a pároknak és párjukat kereső embereknek, akik minőségi élet megélésére törekszenek, legyen az párkapcsolat, munka, gyereknevelés vagy önmagunk megtalálása a világban.

Facebook/Tabuk nélkül a párkapcsolatról

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.