Inkább halottnak lássanak, mint képtelennek: Így érd el, amire vágysz!

Forrás: Thinkstock -
vereség győzelem életcél küzdelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mondás szerint ember tervez, Isten végez. De ha az ember a tervezést sem hajlandó megtenni, akkor nem nagyon okolhatja a környezetét azért, hogy nem létező terve nem valósult meg. 

Nem minden sportoló jut ki az olimpiára. Sőt, azok közül is kevesen, akik erre teszik fel az egész életüket. Olyan viszont még sohasem történt ebben az univerzumban, hogy valakinek nem volt feltett szándéka eljutni oda, és egyszer csak azt vette észre, hogy ott áll a dobogón, körülötte a tömeg, és felhangzik a himnusz.

Forrás: Thinkstock

Egyszer egy mesterem azt mondta nekem egy versenyre való felkészülés során: „Tudod, technikailag mindenkinél van jobb. Viszont, ha úgy szenvedsz vereséget, hogy az ellenfeled technikailag is jobb volt, és állóképességben is, akkor az nem csak a te szégyened lesz.” Ott ez a mondat örökre belém égett.

Az emberek nem azért szenvednek vereséget az életben, mert híján vannak a tehetségnek, hanem mert nem teljes hitükből és szívükből cselekszenek. Az eredmények nem adják magukat olyannak, aki nem hajlandó teljes egészében odaadni magát a kitűzött célnak.

Az egyik legfontosabb kulcsa a sikerednek, hogy elérd azt, amire valóban vágysz, egyszerű.

Legyél tökéletesen elszánt, és adj bele mindent magadból! A többit a sorsra bízhatod.

A szerzőről

A "Tabuk nélkül a párkapcsolatról" közösséget azzal a céllal hoztam létre, hogy a tapasztalataim alapján támogatást, segítséget nyújtsak azoknak a pároknak és párjukat kereső embereknek, akik minőségi élet megélésére törekszenek, legyen az párkapcsolat, munka, gyereknevelés vagy önmagunk megtalálása a világban.

Facebook/Tabuk nélkül a párkapcsolatról

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.