Micsoda idomok! Egy orosz modell fotói robbantották fel az internetet

Forrás: Instagram/anastasiya_kvitko -
modell fotó szexi orosz felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 21 éves Anastasiya Kvitko tagadja, hogy valaha is járt volna plasztikai sebésznél. A modellügynökségek imádják a fiatal lányt, főleg a nem mindennapi alakjáért. 

Anastasiya mindössze 17 éves volt, amikor felfedezték. Oroszországból pár hónap múlva Miamiba költöztették, ahol szinte naponta járt fotózásokra. A fiatal lányt többen is az orosz Kim Kardashiannak hívják, amelynek oka például az igen terebélyes feneke - írja a Daily Mail.

Forrás: Instagram/anastasiya_kvitko

A modell mindig is tagadta, hogy valaha kés alá feküdt volna, annak ellenére, hogy több lap szerint is tisztán látszik, hogy a mellei nem valódiak. "Az egyetlen dolog, ami engem érdekel, az a sport és a modellkedés. Soha nem fogok magamon megváltoztatni semmit, mert én természetesen szeretem magam" - nyilatkozta korábban Anastasiya.

Forrás: Instagram/anastasiya_kvitko

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.