Kim Kardashian és Kanye West házasságát új házuk sem menti meg

házasság válság Kanye West kim kardashian kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztápár új otthonra lelt, de a hatalmas kastélyban sem találják boldogságukat. Eddig Kim édesanyja segített elsimítani a vitákat, ám a költözéssel minden megváltozott.

Nem csoda, hogy Kim Kardashiannél betelt a pohár. Férje egyre kiszámíthatatlanabbul viselkedik, és már nincs is ott mellette az anyja, aki eddig próbálta a békéltető szerepét betölteni, amíg a West család az ő házában lakott.

Forrás: AFP/Mike Coppola

A hirtelen költözés csak még több kárt okozott az amúgy is ingatag lábakon álló kapcsolatukban. Kanye West magára öltötte a parancsnok szerepét, felesége pedig úgy érzi, hogy teljesen magára maradt. Távol került a testvéreitől, de legfőképp az anyja hiánya viseli meg, aki mindig segített neki.

Nemcsak a gyerekekre vigyázott, de a két fiatal között lévő feszültségeket is próbálta elsimítani. Kim most teljesen kétségbeesett, hiszen egyedül maradt két gyerekkel és egy instabil férjjel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.