Kovács András Péter őszintén elmondta, mit gondol a szingliségről

szingliség stand up Kovács András Péter humorista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A stand upos a tőle megszokott humorral figurázta ki a szingliket.

Kovács András Péter, azaz KAP egy nemrégiben bemutatott önálló estjén kereste az élet értelmét, vele együtt pedig a szerelem és a párra találás kérdését is firtatta. A humorista ma már boldog családos ember, mégis észrevette, hogy a szingliség ismét reneszánszát éli.

Forrás: Facebook/Kovács András Péter

- fejtegette a humorista. A videót alább tekintheted meg:

5 dolog, amit nem tudtál Céline Dionról és René Angélilrőlhttp://www.life.hu/intim/20160413-5-dolog-amit-nem-tudtal-celine-dion-enekesno-hazassagarol-szerelmerol-es-ferjerol-rene-angelilrol.htmlA napokban lesz három hónapja, hogy a többszörös Grammy-díjas énekesnő elveszítette szeretett férjét és egyben menedzserét, René Angélilt. Íme, öt kevésbé ismert tény Céline Dion és René Angélil szerelmének kezdetéről, közös munkájukról és házasságukról. Intim--De édes! Így vallott szerelmet Victoria Beckhamnek férje, David Beckhamhttp://www.life.hu/intim/20160418-david-beckham-exfutballsztar-szerelmet-vallott-victoria-beckhamnek-instagramon.htmlAz exfutballsztár sorai bebizonyították, miért fog még jó sokáig tartani házassága az egykori Spice Girls-taggal. Intim--Heteró nők először érintik meg egy másik nő vagináját - Videóhttp://www.life.hu/intim/20160405-heteroszexualis-nok-eloszor-ertinik-meg-egy-masik-no-vaginajat-video.htmlÚjabb hiánypótló videó készült az "ilyen, amikor először nyúlnak emberek mások nemi szerveihez" témában. Ezúttal a heteroszexuális nők tapasztalhatták meg, milyen egy másik hölgy vaginája körül matatni. Intim--Anyaszült meztelenül élvezi a habokat Bódi Sylvihttp://www.life.hu/intim/20160411-bodi-sylvi-egykori-modell-es-playmate-anyaszult-meztelenul-uszik-instagramra-feltoltott-fenykepen.htmlA modellből lett szörföző Instagram-oldalán jelentkezett rajongóinak egy szuperdögös fényképpel. Intim--Fiatal színésznő mellett vigasztalódik Brooklyn Beckhamhttp://www.life.hu/intim/20160412-brooklyn-beckham-sztarcsemete-chloe-grace-moretz-szinesznovel-jar.htmlA hírek szerint a 17 éves sztárcsemete világhírű mamája, Victoria Beckham is nagyon kedveli fia választottját, akivel korábban már volt dolga a fiatal szívtiprónak. Intim--Milyen válás? Dúl a szerelem Victoria és David Beckham közötthttp://www.life.hu/intim/20160411-victoria-beckham-es-david-beckham-kozott-dul-a-szerelem-szo-sincs-valasrol.htmlA sztárházaspárt kézenfogva örökítette meg 17 éves fiuk, Brooklyn Beckham. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.