Meglepő: erre indulnak be a pasik pornónézés közben

Forrás: Dreamstime -
pornó óvszer intim
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sosem merted megkérdezni a párodat, ő milyen pornóra indul be? Mit szeret a legjobban nézni? Na, és mi van az óvszerrel? Meglepő felmérési eredmények születtek ezekben a témákban. 

Jó pár elmélet született már arról, mire indulnak be a férfiak és a nők pornónézés közben. A legfrissebb, az Archives of Sexual Behavior portálon megjelent kutatásban 821 pasit kérdeztek a szokásaikról. A Martin J. Downing vezette kutatás arra az ereményre jutott, hogy a homoszexuális pasik 55%-a bizony nézett klasszikus férfi-nő pornót az elmúlt 6 hónapban, a heterók 21%-a pedig belenézett a melegpornóba.

Forrás: Dreamstime

A felmérésből az is kiderült, hogy a férfiak kétharmada szereti, ha a pornóban gumi nélkül szexelnek, egyharmadukat pedig hidegen hagyja az óvszerkérdés. Pusztán csak pár válaszadó volt, aki azt vallotta, ő bizony szereti, ha a gumira is figyelnek a filmben.

Jobban teljesít a pasi az ágyban, ha pornót néz?

Egy amerikai tanulmány szerint azok a férfiak, akik rendszeresen néznek felnőttfilmeket, szexuálisan izgatottabbak és jobban vágynak a szeretkezésre is. Itt írtunk is a dolog hátteréről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.