Anyaszült meztelen a világ legjobb fenekű brazil nője

meztelen intim Miss Bum-Bum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miss BumBum hatalmas rajongótáborral rendelkezik, akik biztosan örvendeznek majd a legszebb popsijú brazil nő legfrissebb képei láttán.

Nemrég mi is bemutattuk Erika Canelát, aki 2016-ban elnyerte a Brazília legjobb feneke-címet.

A lány vitathatatlanul nagyon szexi, pláne a méretes hátsója, amivel lealázta az igencsak erős brazil mezőnyt.

Arra sem kellett sokáig várni, hogy Miss BumBum ledobja a textilt...

Erika Canela, Miss Bumbum Brasil 2016 Forrás: Instagram/caribbeanemagazine

A lány testét a róla készült legfrissebb képeken csak az a szalag takarja, amit a nyakába akasztottak, amikor megnyerte a fenékszépségversenyt.

Erika kétségkívül szívesen mutogatja magát, az Instagram-oldalának rajongói pedig imádják a nőies idomokkal megáldott popsikirálynőt.

Attól, hogy nem mondjátok ki, még vége vanhttp://www.life.hu/intim/20161205-a-nok-onkent-maradnak-benne-rossz-parkapcsolatokban.htmlA brit kutatók még morfondíroznak azon, hogy vajon a pornó, a Tinder vagy éppen a Facebook miatt lett-e egyre nehezebb napjainkban az ismerkedés és a pártalálás. Mert a társkeresés tényleg pokol, ez tény, de van ennél nagyobb gond is. Mégpedig az, hogy míg a szinglik köszönik szépen, jól vannak, addig a rossz kapcsolatban élők görcsösen kapaszkodnak az elmúlt szerelmekhez, nehogy elölről kelljen kezdeni az egészet. És ez baj. IntimThinkstockSztárok mintájára gyártanának szexrobotokat http://www.life.hu/intim/20161205-sztarok-mintajara-hoznanak-letre-szexrobotokat.htmlA jövőben átlagos lesz, hogy hírességek mintájára hoznak létre szexrobotokat, legalábbis ezt állítja Dr. David Levy, aki a Szerelem és szex a robotokkal című könyv szerzője. És ez már nem is csak elképzelés, hanem valóság. Intim--Kim Kardashian válni akar, és vinné a gyerekekethttp://www.life.hu/intim/20161207-kim-kardashian-valni-akar.htmlKorábban is pletykáltak már arról, hogy komoly válságban van Kim Kardashian és Kanye West kapcsolata, most azonban szinte biztos, hogy vége a románcnak. Intim--Így forgat szexjelenetet a duci színésznő, Jen Pontonhttp://www.life.hu/intim/20161205-igy-forgat-szexjelenetet-a-duci-szineszno-jen-ponton.htmlHa meghalljuk a szexjelenet szót, valószínűleg rögtön tökéletes testű nők és férfiak jutnak eszünkbe, pedig bizony túlsúlyos nők is szerepelnek ilyen filmekben. Nemrég Jen Ponton mesélte el, hogyan kapott nem éppen vékony nő létére főszerepeket, és milyen érzés majdnem anyaszült meztelenül pucérkodni és szexjelentben játszani férfiakkal. Intim--Így reagál egy meleg fiú, amikor először lát vaginát (18+)http://www.life.hu/intim/20161204-igy-reagal-egy-meleg-fiu-amikor-eloszor-lat-vaginat-18.htmlArielle Scarcella, a leszbikus vlogger megmutatta meleg barátjának a vagináját, mert a fiú még sosem látott női nemi szervet. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.