5 tény, amit a molettekről gondolnak a párkereső pasik

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Ammentorp Photography -
párkeresés Tinder molett intim ismerkedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt meglepő dolgot osztott meg arról az EliteDaily újságírónője, mit is gondolnak a molettekről az ismerkedni vágyó pasik.

A legtöbben azt gondolják, a túlsúlyos nőknek bizony nem könnyű az ismerkedés, még akkor sem, ha sok pasi épp a nőies fomára bukik. Az EliteDaily egyik újságírónője kíváncsi volt, hogyan is ismerkednek a ducik valójában, így túlsúlyosnak adta ki magát a Tinderen - írja a szeretlekmagyarorszag.hu. A különleges kutatás ugyan nem reprezentatív, mégis sikerült 5 olyan dolgot megállapítania, ami még hasznos is lehet az ismerkedni vágyóknak.

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Ammentorp Photography

Akik csak szexet akartak

A lány ugyan leírta adatlapján, hogy komoly kapcsolatot keres, a legtöbben mégis durván közölték vele, hogy szexelni akarnak.

Fura fétisként kezelték

Nagyon furán érezte magát a lány, sok pasi ugyanis megkérdezte tőle, etetheti -e. Ez egyébként egy elég elterjedt fétis a férfiak körében, nekik ugyanis örömet okoz, hogy étellel kínálhatják partnerüket, ez ugyanis azt jelenti, hogy pszichésen „befogadják", akár egy finom falatot.

De egy másik fétissel is gyakran találkozott a nő: voltak férfiak, akik azt akarták, hogy a lány az egész testével „nyomorgassa" őket.

Nem csak a test a fontos

Sok férfi csak a nő arcát nevezte tökéletesnek, ám az újságíró erre mindig azt mondta, hogy a többi testrésze is tökéletes, mert minden testalkat úgy jó, ahogy van. A Mennyire vagy duci kérdés is gyakran elhangzott, ami kifejezi, hogy a férfiak még a méretes feneket mondjuk tolerálják, ám a valóban nagyobb súlyfelesleggel nincsenek kibékülve.

Kihez hasonlítasz?

Ez is egy elég gyakori kérdés volt a pasik részéről, a lány azonban ilyenkor közölte, hogy egyik hírességre sem hasonlít, mert ő egyedi. Az is furcsa volt a lánynak, hogy bár 3 egész alakos kép volt a profiljában, nagyon sok férfi a súlya felől érdeklődött.

Ghosting

Ez a jelenség nem csak a duci lányokkal fordul elő: mi is írtunk róla korábban. A Tinderen való ismerkedés egyik tipikus eset az is, amikor egy lány beszélget egy pasival, jól érzik magukat, ám a férfi egyszerűen eltűnik, mintha szellemmé változott volna. Persze ez nem csak a súlyfelesleg miatt lehet: itt össze is szedtük azoat az okokat, amik miatt a pasik riadót fújhatnak....

"Azt hittem, menthetetlenül romantikus vagyok, de kiderült, demiszexuális"http://www.life.hu/intim/20161205-demiszexualitas-feluton-a-szexualitas-es-az-aszexualitas-kozott.htmlEl tudod képzelni, milyen érzés lehet irtózni egy idegen kéz érintésétől? Rettegni attól, hogy valaki már az első randin ágyba akar bújni veled? Soha nem vágyni a spontán kaland izgalmaira? Ezek a kérdések elsőre furcsán hangozhatnak ebben a túlszexualizált világban, de vannak olyanok, akiknek hetek, netán hónapok kellenek ahhoz, hogy testileg is ráhangolódjanak partnerükre. Ők nem lelki sérültek vagy libidóhiánnyal küzdő emberek, hanem egyszerűen mások, mint a többiek. Demiszexuálisok. Intim--Vadul dönget a Válótársakban Tamara és Dávid (18+)http://www.life.hu/intim/20161209-vadul-donget-a-valotarsak-ket-szinesze.htmlHiába él külön Tamara és Dávid a Válótársakban, ha találkozniuk kell, mindig izzik köztük a levegő. Egyszerűen képtelenek ellenállni egymásnak! Intim--Attól, hogy nem mondjátok ki, még vége vanhttp://www.life.hu/intim/20161205-a-nok-onkent-maradnak-benne-rossz-parkapcsolatokban.htmlA brit kutatók még morfondíroznak azon, hogy vajon a pornó, a Tinder vagy éppen a Facebook miatt lett-e egyre nehezebb napjainkban az ismerkedés és a pártalálás. Mert a társkeresés tényleg pokol, ez tény, de van ennél nagyobb gond is. Mégpedig az, hogy míg a szinglik köszönik szépen, jól vannak, addig a rossz kapcsolatban élők görcsösen kapaszkodnak az elmúlt szerelmekhez, nehogy elölről kelljen kezdeni az egészet. És ez baj. IntimThinkstock"Nem bántalak többé, ha hozol nekem egy másik fiút"http://www.life.hu/intim/20161211-pedofil-ferfi-arthur-warwick-nem-bantalak-tobbet-ha-hozol-nekem-egy-masik-kisfiut.htmlBörtönbe került egy 58 éves pedofil férfi, Arthur Warwick, mivel 29 fiút bántalmazott szexuálisan, akik közül öten még csak 9 esztendősek voltak. IntimThinkstockA válogatott focistát nem zavarják a pucér képei http://www.life.hu/intim/20161211-hope-solo-tobb-foto-is-megjelent-rola-puceran.htmlAz amerikai fociválogott kapusa, Hope Solo ma már egyáltalán nem bánja, hogy bárki megnézheti a legintímebb testrészét. Intim--A félrelépés a boldogtalanság kompenzációjahttp://www.life.hu/intim/20161211-40-felett-kedveltebbek-az-egyejszakas-kapcsolatok-es-a-felrelepesek.htmlSokakat foglalkoztató kérdésre ad választ egy magyar társkereső oldal novemberi kutatása, amelyet 8263-an töltöttek ki. Ki gondolná, hogy a megkérdezett társkeresők csupán 30%-ának volt egyéjszakás kalandja az elmúlt évben, viszont 97%-uk inkább a tartós kapcsolatokat szereti? Azaz kalandozunk, de társas lények vagyunk. És ki gondolná, hogy 40 felett még kalandosabb kedvűek a magyarok? Lássuk a tényeket. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.