Különböző állatfajok szexeltek egymással: Videó!

szex állatok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kutatók teljes lázban élnek, soha ezelőtt nem sikerült rögzíteni, ahogy más fajba tartozó állatok közösülnek. Most sikerült!

Már több alkalommal megfigyelték a tudósok, de az esetek többségében rokonságban álló, javarészt fogságban tartott állatokról volt szó, akik a fajfenntartásukért, vagyis kényszerből közösültek.

Nem is gondolnánk, hogy

az állatok körében is létezhet szexuális zaklatás,

pedig bizony van ilyen. Például többször is láttak már olyat, hogy medvefókák másztak rá királypingvinekre az Antarktiszon - írta meg a 24.hu

De a mostani esetben minden eddigitől eltér, ugyanis az állatok nem voltak fogságban, és nem is erőszakolták meg egymást. Egy hím japán makákó és egy nőstény szikaszarvas önszántából párosult.

A japán makákónak köztudottan szokása, hogy lovagol a szarvasok hátán, ám a szóbanforgó egyed egyértelműen szexuálisan közeledett párjához. Nem ők az egyetlen szenzáció az állatok körében: a 105 éves Nagyinak is csodájára járnak az emberek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.