Milliókat költött Cindy Moore, a kétgyerekes anya, hogy szexbabákra hasonlítson - Fotó!

Forrás: NORTHFOTO/© SWNS.com/Swns.Com -
plasztikai műtét szexbaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexbabák egyre nagyobb népszeráségnek örvendenek, Cindy Moore pedig úgy döntött, felveszi velük a versenyt: milliókért végeztetett magán beavatkozásokat, hogy minél jobban hasonlítson az erotikus robotokra. 

A kétgyermekes anyuka mindent megtesz azért, hogy valóra váljon az álma, ami akár még jó is lehetne, ha ő éppen nem arról álmodozna, hogy az első élő szexbaba lesz. De ő éppen az szeretne lenni, és ettől a fájdalmas beavatkozások és a rengeteg pénz sem tántorítja el, amibe ez a vávgya kerül. Cindy Moor átszámítva máris több mint 3 millió forintot költött kinézetére, és igaz, mai igaz, egyre jobban hasonlít egy mimikamentes robotra.

Cindy Moore mindenét átalakíttatta Forrás: NORTHFOTO/© SWNS.com/Swns.Com

Természetesen már megcsináltatta a melleit, hajhosszabbításon is átesett, valamint háromhavonta tölteti az ajkait, hogy egyre nagyobbak legyenek. Ez persze még nem a végső állapot, de ezekkel a lépésekkel mind egyre közelebb kerül az anyuka ahhoz, hogy élő szexbabává váljon.

Cindy már nem hasonlít egykori önmagára Forrás: NORTHFOTO/© SWNS.com/Swns.Com
A Pornhub keresési elemzései kiderítették, milyen melleket szeretnek a férfiak (18+)http://www.life.hu/intim/20170821-ilyen-melleket-szeretnek-a-ferfiak-a-pornhub-szerint.htmlA mellek iránti érdeklődés mindig is hullámzó volt. A mostani fiatalokat, felnőtteket a Pornhub statisztikája szerint nem is igazán érdeklik a keblek. Inkább az idősebb korosztály nézegeti a mellközpontú filmeket, de ők sem buknak mindenféle cicire!Intim--3 dolog, ami jól esik egy férfinak, de nem elegendő az orgazmushoz (18+)http://www.life.hu/intim/20170820-3-dolog-ami-izgato-de-nem-nyujt-orgazmust.htmlNagyon sok tévhit kering a férfiak orgazmusával kapcsolatban. Sok nő azt hiszi, egy kis simogatás vagy nyelvcsapás elég ahhoz, hogy az erősebbik nem célba érjen. Íme 3 izgató módszer, ami bár istenien esik, orgazmushoz nem vezet... IntimThinkstockMarilyn Monroe szexbabára vágynak a férfiakhttp://www.life.hu/intim/20170820-marilyn-monroe-val-szexelne-a-legtobb-ferfi.htmlTöbbször írtunk már róla, hogy a férfiak körében egyre elterjedtebb szexuális játék a szexbaba. Most azt is megtudjuk, melyik híresség képmására vágynak a legtöbben. Intim--Felnőtt filmes stábtagok vallottak a forgatásról (18+)http://www.life.hu/intim/20170820-felnottfilmes-stabtagok-meseltek-a-munkajukrol.htmlManapság már nem kell sokat kutakodni, ha erotikus tartalmú videókat akarunk nézni. A világhálón számtalan olyan film található, ami felnőtteknek szól. Ám ki gondolná, mennyi munka és idő jár egy-egy film tökéletesítésével? Erről vallottak a háttérben dolgozó munkások. Intim--Meztelen szerelem - kövéren is jogunk van a boldogsághoz - Fotók!http://www.life.hu/intim/20170819-meztelen-kover-parok.htmlSosem látott fotósorozatot készített egy fotóművész olyan párokról, akik bár nagyon kövérek, mégsem szégyellik testüket, sőt bátran meg merik mutatni idomaikat. IntimOrigoNyilvános szex Budapesten - Fotóhttp://www.life.hu/intim/20170819-nyilvanosan-szexelt-egy-par-budapesten-foto.htmlA nagyvilágban hallottunk már hasonló esetet, amikor párok nem bírtak várni, amíg hazaérnek, és a nyílt utcán estek egymásnak. Ezúttal Budapest utcáin lehettek tanúi a nyilvános szexnek a járókelők. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.