Tévhit, hogy csak a szex kell a férfiaknak!

Forrás: Shutterstock -
szex intim felnőtt író Sándor András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tényleg csak a szex kell nekik? Ez a kérdés foglalkoztatta az írót, mikor belevágott a munkába. 

A kérdést, miszerint mi kell a férfiaknak, sokan elintézik egy kézlegyintéssel. Hiszen sokan azt gondolják, mi más kellene mint a szex? Aminek részben, - a 120 férfival folytatott beszélgetésből kiderült - tulajdonképpen van alapja, de a szex sok esetben jóval több a biológiai folyamatoknál. A férfiak szexuális vágyainak lélektana van, amit ha megértenek a nők, a jövőben talán másképp állnak egy kapcsolathoz.

„Az volt a célom ezzel a sok interjúval, hogy bepillantást engedjek a férfiak gondolkodásmódjába, s közvetítőként válaszokat, megoldásokat, irányokat adjak ahhoz, hogyan lehetne minőségivé tenni a párkapcsolatokat" – árulja el Sándor András, a Mi kell a férfiaknak? Végre elmondják! című könyv szerzője.

120 férfi mondta el egy könyvben a véleményét arról, hogy mire is vágynak igazán Forrás: Shutterstock

„Álruhában jártam a randevúkra, mint Mátyás király"

„Van mit a tejbe aprítanom, ezért fontos, hogy a leendő társam önmagamért szeressen, ne pedig a pénzemért. Ezért a legtöbb találkozón álruhában jelentem meg. Pontosan úgy, mint Mátyás király. Átlagos öltözékem volt, és azt lódítottam, hogy területi képviselő vagyok egy hirdetési újságnál." - mesélte az egyik interjúalany.

"Amikor egy férfi igazán szeret"

„Honnan tudható, mikor szerelmes igazán egy férfi? Ölel. Hosszan. Csókol. Hosszan és szenvedélyesen. Szeretkezik és nem szexel. Érdekli a másik. Naponta többször ír és tele- fonál a kedvesnek. Megnevetteti őt, figyel rá." - mondta egy másik férfi.

Igaz is meg nem is, hogy számukra csak a szex a fontos Forrás: Shutterstock

„Látom, hogy írnak, de nem válaszolok"

„A lányok azt hiszik, hogy egész nap azt a nyomorult telefont nyomkodom! Egyébként igen, de nem vagyok lelkisegély-szolgálat, hogy egész nap velük írogassak. Azért, mert egy- szer randiztunk, vagy ne adj isten le is feküdtünk egymással, még nem váltottak bérletet hozzám."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.