David és Noah nyitott kapcsolatban él: a férfi 300 nővel feküdt le

2018.08.27. 11:17

David és Noah négy éve él nyitott kapcsolatban. A férfi hetente három nővel fekszik le, de így is boldogok.

David és Noah átlagos párnak tűnnek, kapcsolatuk azonban egyáltalán nem hétköznapi. Négy esztendővel ezelőtt, amikor már hat éve alkottak egy párt, a férfi közölte kedvesével, hogy nagyon szereti őt, ugyanakkor képtelen tovább a monogámiára, szeretne más nőkkel is lefeküdni.

Barátnője először sírva fakadt és nem értette, miért nem elég ő a párjának, de hosszas gondolkodás után megengedte Davidnek, hogy félrelépjen és belevágtak a nyitott kapcsolatba. Abban az időszakban kipróbálták az édeshármast és swingerklubba is elmentek, de a férfinak ez nem volt elég, több nőre volt szüksége.

Ma már hetente legalább három különböző nővel fekszik le, elmondása szerint az elmúlt néhány évben összesen 300 hölggyel volt dolga.

A kép csak illusztrációForrás: Shutterstock

Amikor először belevágtam ebbe, úgy terveztem, hogy majd randizgatok a lányokkal, elviszem őket moziba vagy vacsorázni. Ez azonban nem volt jó, mert azt vettem észre, hogy a szex mellett elkezdtem érzelmileg is kötődni hozzájuk. Ezt meg kellett állítani, egyből szakítottam velük, mert én Laurát szeretem. Persze vannak olyan nők, akikkel rendszeresen találkozom, de amint elkezdek érzelmeket táplálni irántuk, azonnal véget vetek a viszonynak" – idézi a férfi szavait a The Sun.

David hozzátette, úgy véli, ők sokkal boldogabbak a kapcsolatukban, mint más párok. Náluk ugyanis nincsenek hazugságok. Szerinte ezzel a lépéssel sikerült megmenteniük a kapcsolatukat és a szexuális életük is jobb lett.

szexfelnőtthűtlenségnyitott kapcsolat