A nők félnek, hogy szellentenek: ezért utasítják vissza a szexet (18+)

Forrás: Shutterstock -
nők szex szellentés felnőtt irritábilis bél szindróma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legújabb felmérések szerint sok esetben a nők azért utasítják vissza a szexet, mert túl sokat szellentenek, erről pedig az irritábilisbél-szindróma (IBS) tehet.

Állítólag minden ötödik nő azért utasítja vissza a szexet, mert túl sokat szellent, ezért pedig jó eséllyel az irritábilisbél-szindróma a felelős. Egy új tanulmány szerint az emberek 41 százaléka küzd ezzel a betegséggel, csak még nem diagnosztizálták őket.

A szellentés miatt aggódnak a nők Forrás: Shutterstock

Irritábilisbél-szindróma (IBS)

Ez egy emésztőrendszeri funkciózavar, amely hasfájást, rendszertelen székelést és puffadást okoz.

A kutatás során 1600 26 és 65 év közötti brit nőt vizsgáltak, és megállapították, hogy a különösen a puffadás gátolja őket abban, hogy új partnerrel folytassanak szexuális kapcsolatot. Közel 20 százalékuk vallotta, hogy ezért nem kerültek intim viszonyba férfiakkal – írja a The Sun. Attól tartanak, hogy rossz pillanatban szellentenek, így inkább bele sem mennek egy szexuális együttlétbe. A férfiakat persze ez sokkal kevésbé érdekli. „A férfiak úgy gondolják, hogy szellenteni vicces, a nők szerint azonban kínos” – árulta el dr. Simon Smale gasztroenterológus.

Catalin Gellen erotikus illusztrációkon mutat be fülledt jeleneteket (18+)http://www.life.hu/intim/20190405-catalin-gellen-erotikus-illusztraciokon-mutat-be-fulledt-jeleneteket-18.htmlElső pillantásra talán nem is vesszük észre, hogy Catalin Gellen fekete-fehér illusztrációin erotikus jelenetek szerepelnek. Ám ha jobban megnézzük, még az arcunk is belepirul. IntimOrigoValódi 50 éves nők pózoltak meztelenül, ugyanúgy, ahogy Helena Christensen modellhttp://www.life.hu/intim/20190405-valodi-50-eves-nok-pozoltak-meztelenul-ugyanugy-ahogy-helena-christensen-modell.htmlValódi 50 éves nők alkották újra az 50 éves szupermodell, Helena Christensen meztelen fotóját. IntimOrigo40 fős háremet tart a brunei szultán öccsehttp://www.life.hu/intim/20190405-40-fos-haremet-tart-a-brunei-szultan-occse.htmlElképesztő életmódot folytat a brunei szultán öccse, Jefri Bolkiah herceg. Intim--Pilát Gábor: „A boldogság iránti kényszeres vágy a boldogtalanság csírája”http://www.life.hu/intim/20190328-pilat-gabor-a-boldogtalansag-csirajarol.htmlAz ember gyakran azt gondolja, hogy nem lehet boldog biztonságérzet nélkül. Éppen ezért mindent meg is tesz, hogy az élete legkülönbözőbb területeit biztonságban tudhassa. IntimOrigoÍgy pezsdítik fel a szexet a házaspárok (18+)http://www.life.hu/intim/20190404-igy-pezsditik-fel-a-szexet-a-hazparok.htmlRégóta házasságban élő nők vallottak arról, mit tesznek annak érdekében, hogy a szexuális életük ne laposodjon el. Íme, néhány forró tipp, ami tutira beválik másoknak is! IntimOrigoAmanda Costa influenszer édesanyaként is kendőzetlenül mutatja meg testét (18+)http://www.life.hu/intim/20190404-amanda-costa-influenszer-edesanyakent-is-kendozetlenul-mutatja-meg-testet-18.htmlGyerekszülés után is büszkén vállalja testét Amanda Costa. Az influenszer gyakran mutatja meg alakját fehérneműben vagy teljesen meztelenül. Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.