Ezeket a zenéket hallgatják a legtöbben szex közben

Forrás: Shutterstock -
zene szex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kutatásban szedték össze a legnépszerűbb számokat, amelyeket az emberek szex közben hallgatnak.

Senkinek sem meglepetés, hogy sokan szeretik a szerelmi légyottjaikat egy kis zenével is feldobni. Az, hogy ki mit hallgat ilyenkor a legszívesebben, természetesen hangulat- és partnerfüggő is, az azonban kiderült, a szex szót keresve mely számokat hallgatták a leggyakrabban a felhasználók.

A legnépszerűbb szexszám Trey Songz Neighbours Know My Name című dala lett.

Íme, a második...

...és a harmadik helyezett:

Kelemen Anna ismét közszemlére tette melleit (18+)http://www.life.hu/intim/20190712-kelemen-anna-ismet-kozszemlere-tette-melleit.htmlEzúttal fekete-fehér fotón pucérkodik Kelemen Anna, aki a múltkor arról beszélt, kevesen kattintották a videóját, amelyen „túl sok” ruhát viselt. IntimOrigoMásfél órán keresztül maszturbált egy férfi a vonaton (18+)http://www.life.hu/intim/20190709-masfel-oran-keresztul-maszturbalt-egy-ferfi-a-vonaton.htmlNemrégiben tárgyalták a newcastle-i bíróság előtt annak a férfinak az ügyét, akit 2019 márciusában önkielégítésen kaptak egy vonaton. A mellette ülő nő értesítette a rendőrséget. A férfi, Jordi Cornelius Yebouet a bíróságon elmondta, mi történt valójában, és egészen különösen védekezett. IntimOrigoPucérkodása miatt népszerű az egykor tehetséges sakkozónő, Charlie Riinahttp://www.life.hu/intim/20190324-pucerkodasa-miatt-nepszeru-az-egykor-tehetseges-sakkozono-charlie-riina.htmlOkos és gyönyörű, de újabban inkább az utóbbi adottságát használja fel követők gyűjtésére Charlie Riina. IntimOrigoA legkínosabb mondatok, amik elhangozhatnak szex után (18+)http://www.life.hu/intim/20190209--a-legkinosabb-mondatok-amik-elhangozhatnak-szex-utan.htmlA Whisper nevű telefonos alkalmazáson keresztül a felhasználók névtelenül írhatják le tapasztalataikat szinte bármilyen, a lehető legpikánsabb vagy legkínosabb témákkal kapcsolatban is. IntimOrigoSzex közben törött el a 48 éves Sean Marsden pénisze (18+)http://www.life.hu/intim/20190203-szex-kozben-torott-el-48-eves-sean-marsden-penisze.htmlHeves szeretkezés közben reccsent egy hatalmasat Sean Marsden pénisze. A 48 éves férfi sejtette, hogy nagy baj történhetett, azonnal tárcsázta is a 999-es segélyhívó számot. Intim--Pucérkodása miatt népszerű az egykor tehetséges sakkozónő, Charlie Riinahttp://www.life.hu/intim/20190324-pucerkodasa-miatt-nepszeru-az-egykor-tehetseges-sakkozono-charlie-riina.htmlOkos és gyönyörű, de újabban inkább az utóbbi adottságát használja fel követők gyűjtésére Charlie Riina. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.