Instagramon vetkőznek a táncosok a járvány miatt, több pénzt keresnek

Forrás: Getty Images -
vetkőzés sztriptíz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy bajban vannak a sztriptíztáncosnők is a koronavírus miatt, hiszen az összes bár bezárt. Szerencsére azonban van megoldás arra, hogy otthonról dolgozzanak, ráadásul még több pénzt keressenek.

A táncoslányok az Instagramon folytatják a vetkőzést, ami óriási népszerűségnek örvend. A 28 éves Justin LaBoy és a rapper Diddy 26 éves fia, Justin Dior Combs fejéből pattant ki az ötlet, akik az utóbbi hetekben már több virtuális vetkőzést is szerveztek. A show-kat olyan sztárok is meglesték, mint Shaquille O'Neal, The Weeknd vagy a producer, Diplo. – írja a New York Times.
A nézők a Cash App nevű alkalmazáson keresztül fizethetnek a lányoknak, akik így akár még több pénzt is megkereshetnek, mint a bárokban.

A kép illusztráció. Forrás: Getty Images

Egy Alexis nevű táncos például közel hatmillió forintnak megfelelő összeget tancolt össze.
„A klubban nyolc órát vagyok, Instagram-élőben öt percet. Nyolc óra munka vagy öt perc munka, van különbség" – mesélte a lány. Ráadásul saját követőket is szereznek, amiből akár szintén lehet bevételük.
Ám nem csak hivatásos sztriptíztáncosok álltak be vetkőzni, hanem olyanok is, akiknek korábban civil foglalkozások volt, csak a járvány miatt ugyanúgy munka nélkül maradtak most.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.