Meztelenre vetkőzik a világ legszexibb nagymamája, Alice Vasquez

nagymama szexi Alice Vasquez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 41 éves Alice Vasquezt a világ legszexibb nagymamájaként tartják számon. Senki sem mondaná meg tökéletes alakját elnézve, hogy nem csak, hogy már szülő, de egy unokája is van. A dögös mami most úgy döntött, megmutatja bájait anyaszült meztelenül is.

A kaliforniai jógaoktató 16 évesen adott életet lányának, aki szintén 16 évesen lett édesanya. Így a 41 éves szuperdögös Alice Vasquez már nagymama, mégpedig a világon a legdögösebb.

Nem tagadja, hogy átesett néhány plasztikai műtéten, de szorgalmasan edz is, hogy megtartsa bomba formáját, és odafigyel az étkezésre – írja a Mirror.

Mivel rengeteg rajongója van az Instagramon, és imádják a dögös fotóit, úgy döntött, megmutatja bájait egy kizárólag felnőtteknek szóló platformon. Alice ott meztelenül pózol majd az előfizetőknek, és semmit sem bíz a képzeletre, mint a közösségi oldalain.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.