40 éves lett a világ legszexibb nagymamája

nagymama szexi 40 éves nő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
40 éves lett a világ legszexibb nagymamája.

A kaliforniai jógaoktató, Alice Vasquez nyugodtan nevezhetne a világ legszexibb nagymamája címre. 16 éves volt, amikor megszülte első gyermekét, és immár unokája is van. A csinos nő saját bevallása szerint élvezi az életet, és nagyon boldog, hogy már közel 20 ezren követik a közösségi oldalán.

Persze a 40. születésnapján az ünneplésnek is megadta a módját, Las Vegasban egy medencés partit tartott, majd a barátaival együtt átmentek egy éjszakai bárba és később egy sztriptízklubba is. Elmondása szerint ezzel is szerette volna támogatni azokat az egyedülálló édesanyákat, akiknek pénzért kell táncolniuk – írja a LadBible.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Bikini issues #hawaii

Sweet Alice (@sweetalice101) által megosztott bejegyzés,

Extrém szettben mutatkozott Lady Gaga – fotóhttp://www.life.hu/trend/20190506-extrem-szettben-mutatkozott-lady-gaga.htmlLady Gaga ismét extrém külsőt villantott. Trend--Még mindig hódítanak a szelfik: ezek a legmenőbb pózokhttp://www.life.hu/trend/20190506-meg-mindig-hoditanak-a-szelfik-ezek-a-legmenobb-pozok.htmlA szelfizés még mindig virágkorát éli, önmagunk fotózása nem ment ki a divatból, egyedül a pózok változtak az elmúlt időkben. Ezek a legmenőbb pózok. TrendOrigoMatthew Taylor tinédzser fiúként jobban sminkel, mint a lányok – videóhttp://www.life.hu/trend/20190506-matthew-taylor-tinedzser-fiukent-jobban-sminkel-mint-a-lanyok.htmlManapság még mindig sokkal inkább női szakmának gondolják az emberek a sminkelést, ám egyre több férfi mutatja meg magát ezen a területen. Los Angeles-i utazásunk során találkoztunk Matthew Taylorral, aki már kiskorában észrevette magán tehetségét. Most 17 esztendős, két éve költözött Ohióból Los Angelesbe, és az internet sztárjaként jobban sminkel, mint korosztályában a legtöbb lány. TrendOrigoKabátok a hűvösebb tavaszi napokrahttp://www.life.hu/trend/20190430-kabatok-a-hidegebb-tavaszi-napokra.htmlNem mindig kényeztet minket a tavasz 20 fokkal és napsütéssel. A napokban is kifejezetten esős, hűvösebb idő várható, amikor bizony elkel egy kabát. Mutatjuk, hogy a tavaszi vagy akár a nyári szezonra is milyen darabok között érdemes nézelődni. TrendOrigoBillboard 2019: trendjelentés a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20190502-billboard-2019-trendjelentes-a-zenei-dijatado-voros-szonyegerol.htmlA Billboard zenei magazin nemcsak slágerlistáiról híres, hanem a díjátadó gálájáról is, amit szerdán este rendeztek Las Vegasban. Ahogy az lenni szokott, nemcsak a szakma jeles képviselői, de például híres színésznők is megjelentek az eseményen. Trend--Kedvenc ruhadarabunk: a hosszított blézerhttp://www.life.hu/trend/20190429-hosszitott-blezer-tobbfunkcios-ruhadarab.htmlA tavaszi szezonban az egyik kedvenc ruhadarabunk a hosszított blézer. Egyrészt mert rendkívül praktikusan hordható, sokféle szettben és stílusban viselhető. Inspirálódj velünk! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.