Bárki megnézheti, hogyan szexelt Pamela Andrerson és Tommy Lee Jones az erkélyen (18+)

Forrás: Erin Simkin/HULU -
szexvideó pornó sorozat Tommy Lee Jones Pamela Anderson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Pamela Anderson és Tommy Lee Jones kapcsolatáról készült sorozat leginkább egy pornófilmhez hasonlítható: a legvadabb szexjelenetket is beleszőtték a sztoriba, és hallhatjuk Tommy Lee monológját is, amit a péniszéhez intézett.

Tegnap mutatták be a Disney+ új sorozatát Pamela Anderson és Tommy Lee tüzes kapcsolatáról, ami a hírhedt szexkazetták alapján készült. A külföldi lapok azt írják, a sztori pont olyan szaftos, mint amire számítottunk.

Pamela Anderson a 90-es évek szexszimbóluma, Tommy Lee pedig a Mötley Crüe heavy metal banda dobosa volt. Nevükhöz fűződik a történelem talán legnagyobb szexbotránya: kiszivárogtak a pornófilmbe illő, otthoni szexvideóik. A sorozat a kapcsolatuk egész történetét feldogozza, a találkozásuktól kezdve a zűrzavaros házasságukon keresztül a válásukig, és közben a legvadabb szexjeleneteket is láthatjuk.

Tegnap mutatták be a Disney+ új sorozatát Pamela Anderson és Tommy Lee tüzes kapcsolatáról Forrás: Erin Simkin/HULU

A második részben Tommy meghökkentő beszélgetést folytat a péniszével a szerelemről és Pameláról: "Azt hiszem szerelmes vagyok, ő az igazi. Rohadtul tökéletes!" Természetesen a merev hímtag válaszol is: "Csak most váltál el, még több puncit kell kipróbálnunk!" Majd más hírességeket javasol, akiket szeretne még meghódítani. Tommy azonban nem hagyja magát, kitart amellett, hogy Pamela az igazi. Ez a beszélgetés egyébként Tommy életrajzi könyvében, a Tommylandben is benne van, állítja, hogy megtörtént.

Pamelát Lily James színésznő alakítja, aki a Diseny Hamupipőke című filmjében is szerepelt. Tommy Lee szerepében Sebastian Stant láthatjuk, akit a Marvel Cinematic Universe címűsorozatában ismert meg a közönség.

Pamelát Lily James színésznő alakítja Forrás: Erin Simkin/HULU

Pamela Anderson egyébként tavaly ötödször ment férjhez, az esküvőn csodás fotók készültek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.