Döbbenetes átváltozás: megszólalásig hasonlít Pamela Andersonra az őt játszó Lily James - Fotó

színésznő életrajzi film Pamela Anderson Lily James
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
8 részes minisorozatot készítenek Pamela Anderson és Tommy Lee szexvideós botrányáról Pam & Tommy címmel, amelyben Lily James alakítja a szőke színésznőt.

A Hulu nevű online videótár 2020 decemberében jelentette be, hogy minisorozatot készít az egykori hollywoodi sztárpár, Pamela Anderson és Tommy Lee szexvideó botrányáról és a házasságuk utána lévő időszakáról. A sorozat két főszereplője Lily James és Sebastian Stan lesz, amin először sokan meglepődtek, azonban az első nyilvánosságra kerülő fotók azt bizonyírják, hogy a hasonlósággal nem lesz gond.

Most egy újabb kép látott napvlágra Lily Jamesről, melyen egy 90-es évekbeli, lila latex felsőben pózol. Kísérteties a hasonlóság: a színésznő teljesen ugyanúgy néz ki, mint Pamela Anderson akkoriban - fedezte fel a Blikk.

Még Lily arckifejezése, sminkje, szájbiggyesztése és a dekoltázsa is teljesen megegyezik a szexi szexszimbóluméval.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.