Vágyfokozó dalok, amelyek garantálják a fülledt Valentin-napi éjszakát

erotikus vágyfokozó dalok vágyfokozó dalok Valentin-nap fülledt Valentin-nap magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szerelmesek ünnepén párok milliói bújnak össze, elvesznek egymás forró ölelésében és kiélvezik, hogy a rohanó hétköznapokban zavartalanul, kettesben tölthetnek egy kis időt.

Az első Valentin-napjukra készülő szerelmes fiatalok is pont ugyanolyan izgatottan készülnek február 14-re, mint azok, akiknek már a gyermekeik is kirepültek a családi fészekből. Ez a nap a szerelem ünnepe, és ilyenkor még a legkeményebb szívet is megolvasztja egy kis kedvesség.

A tökéletes estéhez teremtsünk romantikus hangulatot, azonban ne csak a finom, gyertyafényes vacsoráról, illatos és frissen vágott rózsákról és erotikus fehérneműkről gondoskodjunk, hanem a megfelelő aláfestő dallamokról is.

Nemcsak vacsora közben, hanem az ezt követő romantikus együttlét során is fontos, hogy mi szól a háttérben. Nem is hinnénk, hogy egy jól megválasztott dal mennyit segíthet abban, hogy a csúcsra jussunk. Összeválogattunk néhány dalt, amelyekkel garantált a fülledt, Valentin-napi éjszaka!

Fever

Egy vágyaktól teljes, füstös éjszakából nem hiányozhat Elvis Presley hangja. A király bármelyik dala kiváló választás. Ne legyünk bátortalanok, és keressünk tőle egy lejátszási listát, amely nyugodtan duruzsolhat a háttérben, miközben szerelmünkkel egyesülünk. Egy dal mindenképp csendüljön fel este, mégpedig a Fever. A sláger nem saját szerzeménye, és nem is az ő előadásában vált világhírűvé, de kétségtelen, hogy Elvis hangja azonnal felpezsdíti a szerelmesek vérét!

Sexual Healing

Ehhez a dalhoz nem sokat kell hozzáfűzni, ugyanis már a címe is árulkodó. Marvin Gaye örökzöld slágere idén negyven éve szolgál a romantikus esték hátteréül. A Sexual Healing szívverést idéző ritmusa, andalítóan szerelmes tempója tökéletesen alkalmas arra, hogy a vacsora után picit táncoljunk a párunkkal, egymáshoz simuljon a csípőnk, majd a csókot valami más is kövesse a hálóban.

What's Love Got To Do With It

Mesebeli kapcsolatnak tűnt, azonban mély testi és lelki sebeket ejtett férje Tina Turneren. A válásuk után sokáig nem is hallatott magáról, miközben egész fiatalságát a színpadon, közönség előtt töltötte. Tina azonban képes volt talpra állni, és a nyolcvanas években megjelent szólólemezével felrobbantotta a rádiókat. Ezen az albumon található a What's Love Got To Do With It, amelyben foggal-körömmel igyekszik visszaszerezni szerelembe vetett hitét. Ahogy hallgatjuk Tina karcos hangját, szinte bizsereg a testünk, és a lágy ritmus orgazmus a fülünknek.

Love Me Like You Do

Az utóbbi évek legerotikusabb filmje, A szürke 50 árnyalata tette világhírűvé ezt a dalt. A siker pedig nem érdemtelen, ugyanis Ellie Goulding számának minden üteméből kihallani az egymáshoz feszülő testek egyre vadabb táncát. Szinte a szemünk előtt látjuk, ahogy férfi és nő eggyé válik a szerelemben. Ha egy vadabb estére vágyunk, ennél a dalnál nincs is jobb választás: garantáltan beindít minket.

Smooth Operator

A jazzes hangzásvilág magában hordozza a fülledtséget, a mindennapok zajától távoli nyugalmat és erotikus füstöt. Ezt az egészet varázsolja izgatóan keletiessé Sade mély, érdes hangja, amely mint egy kígyó, beletekeredik a hallójáratainkba. Érezzük, ahogy az elnyújtott szavak, kitartott hangok átveszik testünk felett az irányítást, tudatunk eltompul és az ösztöneink győzedelmeskednek. Szinte olyan, mintha kívülről látnánk magunkat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.