A lábfetisisztáknak kedvez a modell: milliókat keres a lábairól készült fotókkal

modell lábak milliók lábujj lábfétis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lábmodell megosztotta követőivel sikere titkát.

Devin McCloud táncosnőként kezdte karrierjét, így nem újdonság számára, hogy kiemelten odafigyel kinézetére. Ez különösen igaz a lábaira, melyeket nagy becsben tart, hiszen ezek biztosítják számára a megélhetést. McCloud jelenleg lábmodellként dolgozik, ami annyit jelent, hogy lefotózza lábfejét, majd ezekért a képekért mások hatalmas összegeket fizetnek ki neki.

A modell a TikTokon osztja meg tanácsait követőivel, hogy hogyan lehet valakiből jó lábmodell. És hogy miket tanácsolt a karrierváltáson gondolkodóknak?

  • Hozz létre egy Instagram-oldalt csak a lábaidnak
  • Viselj szép bokaláncokat
  • Legyenek fehérek a lábujjaid, mert azt szeretik a legjobban

Emellett arra is felhívta a figyelmet, hogy mely oldalakra érdemes regisztrálni. Ilyen például a Feet Finder, ahol pénzt is lehet keresni. Hozzátette, számos indok van, amiért megéri lábmodellnek lenni:

  • Saját magad ura leszel
  • Mindig szép lesz a lábad
  • Sok új emberrel találkozol
  • Minden a te időd szerint történik

A kommentelőket természetesen magával ragadta az ötlet, többen is odaírták, hogy megtalálták álmaik munkáját. Mások azonban nem tudnának érvényesülni a szakmában, mivel például hiányzik a kislábujjuk körme, vagy épp kétballábasnak tartják magukat - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.