Csatlakozott az OnlyFanshez a botrányhős színész, Charlie Sheen lánya

Charlie Sheen Sami Sheen Denise Richards
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egykor Hollywood legnépszerűbb színésze volt, ma viszont mindenki csak a botrányos életvitele miatt ismeri Charlie Sheent. Úgy tűnik, nemcsak a szépséget és a tehetséget, hanem a polgárpukkasztó viselkedést is örökölhetik az ember gyerekei.

Charlie Sheen 2002 és 2006 között élt együtt Denise Richards amerikai színésznővel. A házasságuk ugyan nem tartott sokáig; a négy év alatt született két közös gyermekük. Sami Sheen örökölte édesanyja szépségét, míg szinte minden rossz szokást átvett édesapjától. Erre utal, hogy a tizennyolc éves lány regisztrált az OnlyFans nevű hírhedt platformra.

Az OnlyFansen lehetünk felhasználók és tartalomgyártók, Sami Sheen ez utóbbiakhoz csatlakozott. Ez azt jelenti, hogy meghatározott havidíj fejében különleges tartalmakat tesz elérhetővé, ezek lehetnek videók, képek vagy élő bejelentkezések. Az OnlyFans előadók döntő többsége erotikus műsort kínál, ám vannak személyi edzők, zenészek és séfek is, akik nem felnőtt tartalmakat árulnak.

Sami Sheen a hírek szerint nemrég jelentette be, hogy csatlakozik a fizetős erotikus oldalhoz, hogy láthassák egyedi és extra fotóit, bejegyzéseit. Az oldala azt ígéri, hogy hetente 2-3 alkalommal is feltölt majd új tartalmat és bárki beszélhet vele online.

A hír nagyon feldühítette Charlie Sheent, aki rögtön a lány édesanyját, egykori exét, Denise Richardsot hibáztatta, hiszen Sami jelenleg is anyjával él együtt. A vádaskodást Richards azonnal hárította és közleményben reagált az eseményekre.

– mondta Richards a sheknows.com szerint.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.