Boltban meztelenkedett Lewis Hamilton exe: botrányos videó került fel a netre

videó meztelenkedés Lewis Hamilton bolt Amanda Cerny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hazánkban kevéssé, ám a tengerentúlon hihetetlenül népszerű Amanda Cerny. Az egykori Playboy-modell ma elsősorban színésznőként és internetes tartalomgyártóként ismert, aki rövid videókkal szórakoztatja a rajongóit.

Amanda pár évvel ezelőtt a Forma-1 hétszeres világbajnok versenyzőjével, Lewis Hamiltonnal is készített vicces videókat, a bulvárlapok pedig azonnal össze is boronálták a fiatalokat. Nem tudni, végül mi alakult a két ismert személy között, de ma nincsenek együtt. Hamilton magánélete kiemelten foglalkoztatja a bulvársajtót, ám a sztárpilótának mindmáig nem sikerült megállapodnia.

Egykori "kedvese", Amandy Cerny viszont híres partner nélkül is sikeres és népszerű, ezt pedig főként őrült videóinak köszönheti. Egyik legújabb kisfilmjében anyaszült meztelenre vetkőzött egy bolt közepén, bemászott a hűtőbe, dobozt húzott a fejére, majd a legkülönfélébb termékekkel pózolt a polcok között. A videó elnyerte rajongói tetszését és alig pár nap alatt több mint 600 ezren lájkolták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.