Mentális problémákkal küzd a hétszeres Forma-1-es világbajnok

Forma-1 F1 Lewis Hamilton mentális problémák mentális egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétszeres Forma-1-es világbajnok, Lewis Hamilton idén év elején hosszú hetekre eltűnt a nyilvánosság elől és a rajongók már attól tartottak, esetleg a visszavonulását fontolgatja a sportág egyik legsikeresebb pilótája.

A Mercedes brit Forma-1-es versenyzője a napokban meglepő posztot tett közzé saját Instagram-oldalán. Lewis Hamilton itt jelentette be, hogy hosszú ideje küzd mentális és érzelmi problémákkal.

– írta Hamilton az MTI szerint. A versenyző a szurkolóit és követőit arról biztosította, hogy senkinek az érzéseivel és aktuális érzelmi állapotával nincs probléma, és "tudnotok kell, hogy nem vagytok egyedül, közösen ezen is túl leszünk".

Hamilton nagyon nehéz időszakot él át Forrás: AFP/Ozan Kose

Az idei Forma-1-es szezon márciusban indult és már két versenyt is megrendeztek, az elsőt Bahreinben, a másodikat Szaúd-Arábiában. Az erősorrend jelentősen megváltozott a tavalyihoz képest, a Mercedes ugyanis már nem a dobogókért harcol és egyelőre csak a harmadik erőnek számít. A futamgyőzelemért a RedBull és a Ferrari harcol egymással.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.