Járai Máté őszintén vallott: "Észrevettem, hogy mennyire nincs libidóm"

Járai Máté libidó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Járai Máté tabuk nélkül beszélt olyan dolgokról, amelybbe mások belepirulnának. 

Az RTL+ streaming platformján vallottak a magyar sztárok a libidójukról. Az Amit tudni akarsz a szexről című sorozat legújabb részében a nemi vágy van fókuszban. Az előzetes szerint többek között Járai Máté is őszintén beszélt a saját libidójáról.

"Amikor észrevettem, hogy mennyire nincs libidón, az a Survivor alatt volt, ahol több mint 42 napig forgattam kint a szigeten. És ott pont azt beszélgettük a srácokkal egyébként, hogy valahogy mintha megszűntünk volna férfinek és nőnek lenni" – árulta el Járai Máté.

Ahogy arról korábban mi is hírt adtunk, a Nyerő Páros óta a Michelin-csillagos Rácz Jenő és a Jászai Mari-díjas Járai Máté kapcsolata közel sem volt felhőtlen. A Konyhafőnök VIP című műsorban aztán megtört a jég, Jenő ugyanis bizalmat szavazott Máténak, és beválogatta a csapatába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.