Nemcsak a sorozatban, hanem valójában is terhes a színésznő!

színésznő Alyson Hannigan terhes Így jártam anyátokkal gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Így jártam anyátokkal sorozat Lily-je terhes, de a forgatáson nem kell műhasat hordania a karaktert alakító Alyson Hannigannek, hiszen az ő hasa is igencsak gömbölyödik már!

Alyson Hannigan nem meghízott, hanem egy babát hord a szíve alatt - erősítette meg a Us Weekly találgatásait a színésznő ügynöke. Múlt csütörtökön a 37 éves sorozatsztárt lencsevégre kapta egy fotós, amint épp Santa Monica utcáin sétálva telefonon beszélget valakivel, és hálósan szőtt pulóvere és fekete mellénye se tudja már elrejteni pocakját.

Northfoto
Northfoto


"Alyson nagyon izgatott és boldog, hogy újra terhes" - mesélte a színésznő egy közeli ismerőse a Us Weeklynek. "Eddig bő ruhákat hordott, hogy titokban tartsa várandósságát." Szerencsére a Lily karakterét alakító Hannigannek a forgatáson nem kell rejtegetnie pocakját, hiszen az Így jártam anyátokkal cserfes vöröse is éppen babát vár a történet szerint.

Alysonnak és Alexis Denisofnak ez lesz a második gyerekük. A pár a Buffy, a vámpírok réme című sorozat felvételén ismerkedett meg, és 2003-ban keltek egybe. Satyana nevű kislányuk két éve született.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.