ÖsszeEsküvők (tévéműsor) sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vége van. Három hónapig estéről estére követtük az ÖsszeEsküvőket, amely döcögősen indult, de végül egészen izgalmassá vált - persze nem a szerkesztett verzió, inkább az online közvetítés. A végső csatát az újonnan alakult Mása-Alekosz páros, Niko és Ricsi, a műsor mozgatórugói, valamint Csenge és Peti, a legunalmasabb szerelmespár vívta. Természetesen a végeredmény az lett, amire számítottunk.

Rossz helyen állunk...

Egyszerűen nem merünk már drukkolni senkinek sem: tavaly Nicolas helyett Vastag Csaba tarolt, Kökény Attila helyett Tolvai Reni, a ValóVilágban is egy részeges görögöt hoztak ki nyertesnek. Ha jól emlékszünk, valamikor 2006-ban volt utoljára olyan tévés győzelem, amiért nagyon szurkoltunk, mégpedig Rúzsa Magdi győzelme.

Tipp! Ördög Nóra, ahogyan még sohasem láttad! Kattints a galériáért!





Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Kattints a képre a galériáért!

Nem nyertek, mert győzött Patkó Csenge és Pán Petike, a páros, akik minden nap megbeszélték egymással, hogy ők bizony a valóságban nem is ilyenek, ez csak egy cenzúrázott verzió, amit magukból megmutatnak. Akkor hol az őszinteség és a sokszor emlegetett igazi értékek? Persze nem lehet könnyű 0-24 óráig ilyen környezetben élni, kamerák kereszttüzében, de ehhez kell egy nagyfokú exhibicionizmus és önbizalom, hogy valakit ne zavarjon a helyzet. Peti végig rettegett a kameráktól, Csenge pedig olyan sterilen viselkedett, hogy az időnként már fájt. Persze, nem akart szégyent hozni a szüleire - végig ezzel takarózott -, de pár bevállalós szó nem biztos, hogy szégyen, sokkal inkább emberi viselkedést takar... sebaj!

Alekoszék estek ki elsőnek

A műsor egyébként annyiban tért el az eddigi összecsapásoktól, hogy az elején Kökény Attila és Dér Heni duettezett egyet. A stúdióban ült az összes ex-ÖsszeEsküvő, Mónikát leszámítva - érthető okokból. Bejátszások, manipuláció, Peti vállat puszilgat, Nikóék nonstop csőröznek, Alekosz és Mása is lenyomott egy nyögvenyelős csókot Tilla unszolására. Nem volt sok foganatja, elsőként távoztak, de ez borítékolható volt.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Kattints a képre a galériáért!

Részrehajló bejátszások és Csengéék győzelme

Mikor először mutatták meg a százalékokat a fotókkal, nem hittünk a szemünknek. Csaknem 10% volt a különbség Csengéék javára. Persze láttunk már karón varjút, ez változhat. Az egyik közösségi oldalon tomboltak a Niko-Ricsi rajongók, mert többen azt állították, hogy nem tudtak SMS-t küldeni kedvenceikre, vagyis hogy nem kaptak visszaigazoló SMS-t, mint ahogy eddig ez megtörtént. Érdekes...

Civakodás nélkül vezényelték le a műsort: senki sem szólt be senkinek, ez már nem az az alkalom, itt már nyugodtan kell várni a végeredményt. Csenge gyönyörű, Peti is sármos, Nikóék meg vagányak. Erről szólt, meg arról, hogy Csengéék cukik és tökéletesek, míg Nikóék egy erkölcstelen éjszakán találtak egymásra. Ez is érdekes. Azt a videót persze nem játszották be, mikor pár napja Ági mama sírva kérdezte Csengécskét: "Azért végigcsinálod Petivel?" Csenge pedig annyit válaszolt: "Kénytelen vagyok!"

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Kattints a képre a galériáért!

Sokan bundát kiáltanak, amit persze se megerősíteni, se elvetni nem szeretnénk, mindenesetre elkámpicsorodott arccal néztük végig az utolsó perceket. Hogy mikor esküszik a páros és hogy lesz-e újabb ÖsszeEsküvők? Kérdések vannak, és lesznek is. Akik nézték az online közvetítést, mindent máshogy értékelnek, és tudják, mi az igazság!

Tipp! Nem takargatják testüket: a villalakók pucéran. Kattints a galériáért! (+18)


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.