VV5: Seherezádéval balhézott Gergő

vita Való Világ 5 párbaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gergő csúnyán összeveszett Seherezádéval, aki előtte megsértődött rá, amiért nem védte meg őt egy vitában. Fecó szájára vette Veronika családját, aki ezen berágott.

Tipp! Nem takargatják testüket: a villalakók pucéran. Kattints a galériáért! (+18)




Sehernek ez nagyon rosszulesett, mert elvárta volna a sittestől, hogy az megvédje őt. Eszter leadta a drótot Gergőnek, hogy Seher éppen miért pampog. Az alfahím pillanatok alatt felhúzta magát volt barátnője hülyeségén, az asztalt csapkodva tepert vissza a hálószobába, ahol Attilának dohogott tovább. Gergő az arénás táncpróba után a nappaliban pihegett, Seher szóba próbált elegyedni vele, de a még mindig ideges alfahím elküldte őt a fenébe.

Villatüntetés

A párbajozók támogatói transzparenseket gyártottak, majd felszólalásokat szavaltak a villa udvarán a másik párbajhős ellen. Petiék Csaba hazamenetelét követelték, amit túl erősnek talált Kinga, ezért minden tiszteletét kifejezte a helyes pasi iránt. Veronika beköltezésekor elmondta, hogy édesanyja nem akar a médiában szerepelni. Fecó ezt úgy értelmezte, hogy a kacsalány anyja elzárkózik a lányától, ezért a tüntető beszédében is ezzel támadta Alekosz exét.


Tipp! Az X-Faktor döntő képekben! Kattints a galériáért!


A párbajra induló lánynak nagyon rosszulestek a dumagép szavai, mert ő jóban van az anyukájával, ezért sírva rohant be a nappaliba. Fecónak még mindig nem esett le, hogy miket skandált Veronika ellen, ezért jól megsértődött a többiekre, még Csabira is, aki figyelmeztette, hogy ezúttal elszaladt vele a szekér. A helyes fiú nagyon kellemetlennek érezte az egész helyzetet, ugyanakkor azzal is tisztában volt, hogy a kacsalány is túlreagálta a dolgokat. Fecó megpróbálta szépíteni a helyzetét, de Vera leintette, és inkább elkezdte szapulni a druszáját.

Kinga és Attila randin

A nézők szavazatai alapján Kinga és Attila randevúzott a nappaliban felépített ideiglenes kandalló előtt. Az állandóan civakodó duó most sem felejtett el vitázni, amely során Attila irritáló nőnek találta a cselszövőt, akinek azt is elárulta, hogy ha minél többet iszik, annál szebbnek látja őt. Kinga kitalálta, hogy kamuzzák be a többieknek, hogy összejöttek a randin, mert kíváncsi volt, hogy mit szólnának hozzá. Attilának is tetszett az ötlet, aki nyomban továbbvitte a gondolatot, és megpróbálta meggyőzni plátói szerelmét, hogy a nyomaték kedvéért csókolózzanak is. Kinga nem ment bele, ezért inkább be is fejezték a találkát. Az összeférhetetlen értetlenül állt a történtek előtt, a jakuzziban enyelgő Péter-Veronika párostól várta a választ, de ők sem tudtak túl okosakat mondani.

Fecó utólag megtartotta a legénybúcsúját. A lakótársai kaptak a rendkívüli alkalmon és végig arra játszottak, hogy leitassák a dumagépet. Első körben becsukott szemmel kellett felismernie az italokat, és amelyiket nem találta el, azt le kellett húznia. A második fordulóban bátorsági feladatok alá vetették: ha valamit nem vállalt, akkor innia kellett.

Fecó pár pohár után benne volt minden diliben: asztalon táncolt, megengedte, hogy leborotválják a kezét-mellkasát, illetve tetoválásokat rajzoljanak rá. A romrészeg Fecó megnyílvánulásait nagyon csípték a többiek, Kingára egyből rá is tört a nosztalgia, miszerint szeretné visszakapni a régi dumagépet. Lelkesedésében oda is ment az ünnepelthez és keblére ölelte, majd Attila is belopakodott karjaik közé. Az őrült éjszaka történeteire nagyjából semmire sem emlékezett másnap a dumagép.

Tipp! Ördög Nóra, ahogyan még sohasem láttad! Kattints a galériáért!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.