A szülők is áldásukat adták a két X-Faktoros szerelmére

Baricz Gergő X-Faktor Kováts Vera szerelem szülők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a fődíjat Kocsis Tibor vitte el, mások is gazdagabbak lettek valamivel az X-Faktor alatt: Vera és Gergő éppenséggel egy szerelemmel. Ráadásul a szülők is örülnek a fiatalok egymás iránti vonzódásának.

Tipp! Ördög Nóra, ahogyan még sohasem láttad! Kattints a galériáért!




RTL Klub/Sajtóklub
RTL Klub/Sajtóklub

Kattints a képre a Finálén készült képekért!


Már a két szerelmes szülei is találkoztak egymással és hosszú percekig beszélgettek - mondhatjuk, hogy teljes volt az összhang a két família között. "Fontos, hogy a szülők megértsék egymást. Arról soha nem akarok megfeledkezni, hogy ki volt az, aki végig mellettem volt, aki segített abban, hogy megteremtődjenek a lehetőségek, közülük az egyik legfontosabb Vera - mondta Gergő, akitől édesapja vette át a szót. - Úgy is lehet mondani, hogy a kedvese neki Vera, szimpatikusak egymásnak nagyon. Meghívtam a lány szüleit is, jönnek hozzánk. Úgy mondtam csak, hogy jöjjenek, de nem pontosra. Majd, ha idejük lesz, akkor utaznak, remélem. Mi várjuk őket."

Ezt látni kell! A világ legcsúnyább menyasszonya! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.