VV Gigi büntetés Való Világ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt év börtönt is kaphat Gigi édesapja, mert bevallotta, tisztában volt vele, hogy lánya 17 évesen erotikus tartalmú filmekben és rendezvényeken vesz részt. 

A villa hugicája hostessként dolgozott az Erotika Parádén, még jóval nagykorúsága előtt. Itt munkát sem vállalhatott volna, de a lábát sem tehette volna a be a rendezvényre. Ennek ellenére ezt megtette, és szülei pontosan tudtak arról, hogy lányuk Sz...nék feliratú felsőben dolgozik a rendezvényen.

RTL sajtóklub
RTL sajtóklub

Gigi édesapja bevallotta, amikor lánya tizenhét éves volt, ő kísérte Gigit castingokra. Így az apát könnyen rács mögé csukhatják, hiszen súlyosan megszegte nevelési kötelezettségeit.

"Az a szülő vagy gondozó, aki megszegi a kiskorú nevelésére, felügyeletére vonatkozó kötelességeit, és ezzel veszélyezteti a gyerek testi, értelmi vagy erkölcsi fejlődését egyértelműen bűncselekményt követ el. Ha ezt a bíróság előtt is sikerül bebizonyítani, akkor az a szülő egytől akár öt évig terjedő szabadságvesztéssel is sújtható" - mondta a Blikknek dr. Ligeti György ügyvéd.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.