Dukai Regina barátságot kötött David Guettával

modell David Guetta Dukai Regina énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány hónappal ezelőtt futótűzként terjedt el a hír, hogy Dukai Regina megnyerte a David Guetta által hirdetett énekversenyt. Hosszú várakozás után végre eljött a várva-várt pillanat: a csinos modell személyesen is találkozhatott a világhírű DJ-vel a Brit fővárosban. 

Hónapokkal ezelőtt, amikor Dukai Regina jelentkezett a francia származású elektro- és house zenét keverő lemezlovas felhívására, gondolni sem merte volna, hogy hamarosan személyesen is megismerheti David Guettát. Regina izgatottan készült a nagy találkozásra, amelyre legjobb barátnője kísérte el.

Redlemon
Redlemon

Az utazás nem indult zökkenőmentesen, ugyanis a modell barátnője elaludt a régóta tervezett nap reggelén. "Nagyon szomorú voltam, még el is sírtam magam a gépen, hogy a barátnőm nincs velem egy ilyen fontos pillanatban. Szerencsére talált egy későbbi gépet, amellyel utánam repült Londonba." - számolt be az énekesi karrierjét építő lány. "David az első pillanattól kezdve nagyon kedves, és közvetlen volt velem. Olyan érzésem támadt, mintha ezer éve ismernénk egymást." - mesélte Regina.

"Egy szállodában találkoztunk, ahol hosszasan beszélgettünk egymással. Meséltem neki az énekléssel kapcsolatos terveimről, ő pedig meghallgatta a dalaimat. Ezután elkérte az elérhetőségeimet, és azt mondta, ha szüksége lesz egy ilyen típusú és szép hangú lányra, mindenképpen gondol rám. A DJ menedzsere szerint ezzel a találkozással nagy lehetőségek nyílhatnak meg előttem, hiszen Guettára egyáltalán nem jellemző, hogy ilyen kitüntetett figyelemmel foglalkozik valakivel, akit nem ismer. A találkozó örök emlék marad a számomra, nem beszélve a nevemmel gravírozott aranylemezről, amelyet Guettától kaptam."- vallotta a csinos modell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.