Nyári filmtipp csajoknak - Nászfrász

mozi szórakozás program szabadidő programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs kedvetek moziba menni a pasiddal vagy a barátnőiddel, de szívesen néznétek egy jó filmet valamelyik este néhány laza jeges rozéfröccs társaságában? A számítógépeden, okostelefonodon vagy a táblagépeden is megteheted mindezt. Íme a Life.hu ajánlata.

Az most teljesen mindegy, hogy régóta jártok együtt és már az esküvőt tervezgetitek a pasiddal, vagy alig pár napja ismeritek egymást, esetleg a csajokkal szeretnétek magatokat könnyesre nevetni: a Nászfrász című filmen biztos, hogy jól fogtok szórakozni. Mert ez a kacagtató 2007-es vígjáték, amelynek főszereplője Robin Williams (aki olyan nevezetes alkotásokat jegyez, mint pl. Garp szerint a világ, az Ébredések, Jó reggelt, Vietnam vagy a Holt költők társasága) most Frank tiszteletes szerepében épp a nagy nap előtt akarja összeugrasztani a párokat, persze nem akárhogy. Teszi mindezt azért, mert meg van győződve arról, hogy a válások legfőbb oka a házasság, így a jegyesoktatás felér nála egy komolyabb katonai kiképzéssel. Hogy pontosan milyen feladatokat talál ki a leendő házasoknak, az legyen a film meglepetése, de egy biztos: az esküvőt lehet, tényleg nem árt alaposan meggondolni.

Tippünk: Nézd meg a film előzetesét!


Forrás: www.apple.com
Forrás: www.apple.com
Játssz és nyerj iPad-et a Life.hu-n!


A Life.hu legújabb nyereményjátékában egy 16 gigabyte-os Apple iPad 2 tabletet
sorsolunk ki a játékban részt vevők között!


JÁTSZOM AZ APPLE NYEREMÉNYÉRT!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.