Vége a mézesheteknek: George Clooney neje, Amal már Athénban tárgyal

Forrás: AFP/Louisa Gouliamaki -
esküvő Műkincsvadászok George Clooney Athén tárgyalás mézeshetek nászút Amal Clooney British Museum műkincs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
George Clooney felesége, aki Amal Clooneyra változtatta a nevét, a nászút után már újra munkába állt: most épp a görög kormányt segíti az úgynevezett Elgin-márványok visszaszerzésében.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, George és Amal a világraszóló velencei esküvője után a Seychelle-szigetek North Island nevű tagján töltötték nászútjukat. A mézesheteknek azonban vége: két héttel a lagzi után a feleség Athénba utazott, hogy a kormánynak segítséget adjon, hogyan kaphatnák vissza az athéni Akropolisz ókori márványait. A műalkotások jelenleg Londonban vannak kiállítva a British Múzeumban.

Forrás: AFP/Louisa Gouliamaki

A 36 éves ügyvédnő egy fehér kardigánban és egy khaki színű nadrágban, mosolyogva, jókedvűen érkezett Görögországba, ahol számos tárgyalás vár rá – írja a Daily Mail. A cél az, hogy pereskedés nélkül sikerüljön rendezni az ügyet.

Korábban egyébként épp a George Clooney rendezte Műkincsvadászok című film bemutatása nyomán robbant ki vita az elrabolt műkincsek kérdéséről. A film februári bemutatója előtt tartott londoni sajtótájékoztatón Clooneyt megkérdezte egy görög riporter arról, mit gondol, nem kellene-e visszaadni az idegen múzeumokban kiállított görög műkincseket. A színész-rendező akkor jó ötletnek nevezte ezt.

Górcső alatt Amal ruhatára

George Clooney feleségének ruhatárát elemztük neves hazai szakemberek segítségével - kattintsd IDE és olvasd tovább cikkünket ITT!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.