Ő lenne 2014 stíluskirálynője? Nagyító alatt Amal Alamuddin ruhatára

George Clooney Amal Alamuddin stílusikon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnő pillanatok alatt stílusikon lett, de nem ő az egyetlen: úgy tűnik, George Clooney újdonsült felesége is konyít valamelyest a divathoz, az ízlése pedig kifogástalan. Szerintünk legalábbis. Neves hazai stylistokkal, stílustanácsadókkal vettük górcső alá Amal Alamuddin ruhatárát. 

Viharos sebességgel lett világhírű Amal Alamuddin. Mindössze egy évig volt együtt Hollywood legszexibb agglegényével, mire eljutottak az oltárig. Ez pedig igen nagy szó, tekintve, hogy korábban nem tűnt úgy, Clooney-nak kedve lenne egyáltalán házasodni. Aztán jött Amal, akit nem lehet egy napon emlegetni George exnőivel, akik között többnyire pincérnők, luxuslédik és sztárságra ácsingózó hölgyemények voltak. A bejrúti születéső, angol, 36 éves Amal emberjogi ügyvéd. A legjobb iskolákban tanult, három nyelvet beszél anyanyelvi szinten, nem mellesleg pedig csodaszép és légiesen karcsú, így nem is kérdés, mivel fogta meg Mr. Clooney-t. Hetekkel ezelőtt izgatottan mustráltuk a hölgy stílusát is, mert hát egy emberjogi ügyvéd miért is értene a divathoz. Nos, Amal ebben is profi, vagy csak tudja, kivel kell együtt dolgoznia - a stílusérzéke hibátlan. Meg is mutatjuk, mennyire:

Eszméletlenül választ kosztümöt, és meg kell hagyni, kevés nőnek áll jól a kalap. Persze hozzá még ez is passzol.

Forrás: AFP

Csakúgy, mint a csíkos kreációk.

Forrás: Northfoto

Estélyi ruhák terén sem lő mellé, bár ez az egyetlen szettje, ami azért nem nyerte el maradéktalanul a tetszésünket. Pár pluszkiló azért elférne Mrs. Clooney-n!

Forrás: AFP

Természetesen ismeri a legmenőbb tervezőket is, és nem fél megmutatni a testét sem. A Giambattista Vallitól választott ruhája ugyan szemtelenül rövid, felül azonban elég zárt ahhoz, hogy ne legyen közönséges. És azok a lábak!

Forrás: AFP

Persze nem feledkezhetünk meg az esküvői ruháról sem, amit Oscar de la Renta tervezett a számára. Természetesen Amal ebben is álomszép volt.

Forrás: Hello magazin

Amal valóban stílusikon?

Nem tudtuk eldönteni, hogy csak elfogultságból szeretjük -e ennyire Amal stílusát, így megkérdeztünk néhány hazai stílustanácsadót és stylistot, nekik is ennyire bejön-e az újdonsült sztárfeleség öltözködése.

Fashion Donor, a Jónő team stylist csapata

,,Amal Alamuddin divatikonként is megállja a helyét. Bátran és izlésesen választ ruhadarabokat, figyelve az alkalmakra. Attól, hogy este egy koktélruhába bújik, mert a rendezvény így kívánja, másnap örömmel hódol a kényelemnek és visel szakadt farmert kötött púloverrel. Ami Amalban csodás, hogy valóban viseli, amit felvesz, legyen szó díjátadóról, vásárlásról vagy éppen egy üzleti megbeszélésről. Ezért látjuk minden ruhadarabban természetes nőnek. A róla készült bulvár fotókat böngészve azt láttuk, hogy szinte mindent előszeretettel visel, legyen szó botanikai vagy geometriai mintákról, egy letisztult kosztümről vagy egy vibrábráló nadrágról. Kiegészítők terén semmit nem visz túlzásba, ugyanakkor merész választáskot sem veti meg, a mi kedvencünk egy színes oxford cipő pamut zoknival. Nőissége nem változik, legyen szó lapos vagy magassarkú cipőkről. Az igazi nő nem veti meg a kényelmet! :)"

Szemes Nóra, stílustanácsadó

,,Eszméletlenül öltözik a hölgy - láthatóan pontosan tudja, mi áll jól neki. Nekem tetszik, hogy megmutatja például a lábait is, hiszen lehet, hogy emberjogi ügyvéd, ugyanakkor egy világsztár felesége is, így szerintem sok mindent megengedhet magának."

Császári Zita/Zipy, stylist

"Amal stílusa kifinomult és szupernőies, de George Clooney mellett nem nehéz igazi Nőnek lenni. :) Nagyon jól hangsúlyozza az újdonsült menyasszony a vékony testalkatát. A letisztult darabok mellett gyakran látni színes és mintás ruhákban is és a hangsúlyos kiegészítőket sem veti meg. "

Brainel Mehandi, stílusszakember

Az ismert stílusszakértő nemrég a következő bejegyzést osztotta meg Amal Giambattista Valli ruhájával kapcsoaltban:,,Nem kívánok vitázni sem Giambattista Valli tervezői stílusával, sem a Clooney-rajongók elfogultságával...De ha szabad szubjektív véleményt mondani, akkor először is idézném Diana Vreeland szavait, aki anno így fogalmazott:Az elegancia nem más, mint önmegtartóztatás...azaz a kevesebb néha több.Meggyőződésem, hogy 10 centivel kevesebbet mutatva a combokból, 10 centivel több eleganciát, kifinomultságot, hölgyi méltóságot kölcsönzött volna Clooneyné megjelenésének. Persze azt is tudom, hogy celebközegben az efféle fogalmak nem feltétlenül vannak napirenden...mint ahogy azt is, hogy az a plusz néhány centiméter a drámai szépség és az emlékezetesség rovására ment volna, jelentsenek ezek a fogalmak bármit is ebben az esetben.."Azt azonban Brainel is elismeri, hogy Amal általában finoman, ízlésesen öltözködik, szerinte azonban erre a ruhára valószínűleg rábeszélték.

Az első fotó George Clooney esküvőjérőlhttp://www.life.hu/intim/20140930-george-clooney-es-amal-alamuddin-elso-eskuvoi-kepe.htmlMint általában mindig, most is a Hello! magazin csapott le elsőként az év egyik legjobban várt esküvőjének képeire. Íme, az első fotó a házas George Clooneyról és feleségéről, Amal Alamuddinról.Intim--George Clooney és Amal Alamuddin ma hivatalosan is házaspár letthttp://www.life.hu/intim/20140929-george-clooney-es-amal-alamuddin-hetfon-a-velencei-varoshazan-megtartottak-a-polgari-szertartast.htmlGeorge Clooney és Amal Alamuddin polgári esküvője hétfőn volt a velencei városházán. A ceremónia 10 percig tartott.Intim--Ki nem találod, ki fizet George Clooney pazar esküvőjéérthttp://www.life.hu/intim/20140918-george-clooney-es-amal-alamuddin-eskuvojet-a-menyasszony-csaladja-fizeti-majd.htmlGeorge Clooney menyasszonya, Amal Alamuddin szülei fizetik a pár nagy napjának szinte minden költségét! Vajon mit szól ehhez a filmsztár?Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.