Mint általában mindig, most is a Hello! magazin csapott le elsőként az év egyik legjobban várt esküvőjének képeire. Íme, az első fotó a házas George Clooneyról és feleségéről, Amal Alamuddinról.

Ahogyan Angelina Jolie és Brad Pitt világraszóló lagzijának képeit is sikerült megszereznie, úgy George Clooney és újdonsült neje, Amal Alamuddin esküvői fotói sem jelentettek kihívást a Hello! magazinnak.

Forrás: Hello! Magazine

A lap október 1-jén megjelenő számában nem csupán a londoni sztárügyvédnő Oscar de la Renta menyasszonyi ruháját csodálhatják meg a kíváncsiskodók, hanem a teljes vendéglistát és a ceremónia menetét és az előkészületeket is megtudhatják. Mint például Amal Alamuddin ruhapróbáját, amelyet IDEkattintva te is megnézhetsz.

„Hogy milyen érzés házasnak lenni? Átkozottul jó" – ennyit hintett el mindössze a magazin abból a beszélgetésből, amelyet George Clooneyval készített az esküvője kapcsán.

Mindent a Clooney-Amal esküvőről
A Hello! Magazine nem várt a lap megjelenéséig a részletek kieregetésében a George Clooney-Amal Alamuddin frigy kapcsán. A menyegzőt a velencei Aman Canal Grande luxushotelban tartották, ahová közel 30 országból érkeztek a vendégek: családtagok, barátok és olyan hírességek, mint például Angelina Jolie, Brad Pitt, Matt Damon, Bill Murray és a tanúja, Rande Gerber feleségével, Cindy Crawforddal. Amal Alamuddin ruháját végül nem McQueen, hanem a már többször is említett Oscar de la Renta tervezte, míg George Clooney szmokingját jó barátja, Giorgio Armani neve fémjelezte, öltözékére pedig a feleségétől kapott mandzsettagombok tették fel a koronát, amelyekre a „George" nevet íratta rá arabul. A pár hivatalosan hétfőn pecsételte meg házasságát. Nézd meg IDEkattintva, milyen ruhában tündökölt Amal a polgári szertartáson.