Itt tölti nászútját George Clooney és Amal Alamuddin

Forrás: AFP/Andreas Solaro -
esküvő George Clooney Seychelle-szigetek mézeshetek Amal Alamuddin nyaralás nászút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárpár pénteken indul mézesheteire a gyönyörű Seychelle-szigetek egyik tagjára, North Islandre. Mutatjuk, mennyire exkluzív helyről is van szó.

Világraszóló esküvőhöz még exkluzívabb mézeshetek dukálnak. Azt már tudtuk, hogy George Clooney és Amal Alamuddin a meseszép Seychelle-szigeteken pihenik ki a lagzi fáradalmait, méghozzá a szigetcsoport North Island nevű tagján.

Forrás: AFP/Andreas Solaro

North Islandről annyit érdemes tudni, hogy ez év elején a világ legdrágább helyének választották meg és anno Katalin hercegnő és Vilmos herceg is itt töltötte mézesheteit. A luxushely, amelyet a hírek szerint maga Brad Pitt ajánlott Clooneyéknak, annyira privát, hogy csak helikopterrel lehet megközelíteni.

Forrás: Hello magazine

A magazint azonban nem hagyta nyugodni a gondolat, hogyan tölti nászútját George és Amal – a további képekért kattints ide. Az oldal szerint nem csupán a páratlan környezet kínál remek alkalmat a sztárpárnak a romantikázásra: ha már unják a fehér homokos óceánparti heverészéseket, lehetőségük nyílik a búvárkodásra, kajakozásra és akár még szabadon élő teknősökkel is találkozhatnak, mindezt távol a kameráktól és lesifotósoktól.

Nézegess káprázatos fotókat naplementékről IDE kattintva!
Nem alszik együtt a nászúton a hercegi párhttp://www.life.hu/intim/20110712-nem-alszik-egyutt-a-naszuton-charlene-es-albert-herceg.htmlAlig néhány napja házasodott össze Albert herceg és Charlene, mégsem alszanak együtt a mézeshetek alatt.IntimGeorge Clooney és Amal Alamuddin ma hivatalosan is házaspár letthttp://www.life.hu/intim/20140929-george-clooney-es-amal-alamuddin-hetfon-a-velencei-varoshazan-megtartottak-a-polgari-szertartast.htmlGeorge Clooney és Amal Alamuddin polgári esküvője hétfőn volt a velencei városházán. A ceremónia 10 percig tartott.Intim--Az év álomesküvője a Clooney-Alamuddin-frigyhttp://www.life.hu/intim/20140927-george-clooney-es-amal-alamuddin-az-ev-sztareskuvojere-keszul.htmlPénteken este érkezett meg esüvőjük színhelyére az 53 éves nők bálványa, George Clooney és 36 éves jogász kedvese, Amal Alamuddin. Egybekelésük minden kétséget kizáróan az év sztáresküvője lesz. A szertartáson ott lesz Cindy Crawford, Matt Damon és Miguel Ferrer is, de Angelina Jolie, Brad Pitte, Cate Blanchett, Sandra Bullock és a U2 énekese, Bono is a vendégek között van. Négynapos eseménysorozatra készül Velence. Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.