A sztárpár pénteken indul mézesheteire a gyönyörű Seychelle-szigetek egyik tagjára, North Islandre. Mutatjuk, mennyire exkluzív helyről is van szó.

Világraszóló esküvőhöz még exkluzívabb mézeshetek dukálnak. Azt már tudtuk, hogy George Clooney és Amal Alamuddin a meseszép Seychelle-szigeteken pihenik ki a lagzi fáradalmait, méghozzá a szigetcsoport North Island nevű tagján.

Forrás: AFP/Andreas Solaro

North Islandről annyit érdemes tudni, hogy ez év elején a világ legdrágább helyének választották meg és anno Katalin hercegnő és Vilmos herceg is itt töltötte mézesheteit. A luxushely, amelyet a hírek szerint maga Brad Pitt ajánlott Clooneyéknak, annyira privát, hogy csak helikopterrel lehet megközelíteni.

Forrás: Hello magazine

A magazint azonban nem hagyta nyugodni a gondolat, hogyan tölti nászútját George és Amal – a további képekért kattints ide. Az oldal szerint nem csupán a páratlan környezet kínál remek alkalmat a sztárpárnak a romantikázásra: ha már unják a fehér homokos óceánparti heverészéseket, lehetőségük nyílik a búvárkodásra, kajakozásra és akár még szabadon élő teknősökkel is találkozhatnak, mindezt távol a kameráktól és lesifotósoktól.

Nézegess káprázatos fotókat naplementékről IDE kattintva!