Csodálatos modell lett Keveházi Krisztina lánya: Videó!

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence -
modell balettművész Keveházi Krisztina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen, de már 16 éves a híres balettművész legidősebb gyermeke, Jázmin. Már modellkedéssel is foglalkozik a szépséges tinilány. 

Jázmin és Krisztina egy televíziós reggeli műsorban vendégeskedtek. A beszélgetésből kiderült, hogy Krisztina nagyon szereti az Anyák napját, és ilyenkor mindig egy hatalmas virággal lepi meg az édesanyját. Azt is elmesélte, hogy mindig elérzékenyül, mikor a gyerekei köszöntik, ezért számára duplán boldogság a nagy nap.

Legnagyobb lánya, Jázmin már 16 éves, és lassan már kész nővé cseperedik. A fiatal lányt már egész kicsi korában megkeresték különböző modellügynökségek, mert szépnek és tehetségesnek tartják. Jázmin szívesen mond igent a sorra érkező felkérésekre annak ellenére, hogy az édesanyja szerint talán nem ez az a szakma, amit választania kellene magának.

Kiszel Tünde lányának, Donatellának gyönyörű alakja van

Kiszel Tünde és a lánya, Donatella egy színházi eseményről csekkoltak be: a napvilágra került fotón jól látszik, hogy a fiatal lány mennyire bombasztikusan szép, és milyen tökéletes alakja van: Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.