Óriási balhé pattant ki Emilioéknál a kerti party miatt

balhé kerti parti Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A család nemrég újabb építkezésbe vágott bele, egy kerti tárolóval lett gazdagabb a família. Emilio úgy gondolta a kisház felavatásához méltó buli illik, így egy zenekart rendelt az elkészülés örömére.

Napok óta sürögnek a szakemberek Emilioék házánál. Az énekes és családja ezúttal azt eszelték ki, hogy egy kisházat készíttetnek a kertbe. Így a házban felszabadul a hely Emilio stúdiójának, míg Tinának lesz hova pakolnia.

Emilio, Tina Forrás: Sláger Tv

„A bicikliktől kezdve a háztartási gépeken át elég sok mindent tároltunk abban a szobában, ami eredetileg a stúdiómnak lett fenntartva. Mivel megérkezett a dobfelszerelésem eljött az idő, hogy minden a helyére kerüljön. Így elkezdtük a kisház megépíttetését" – mondta a családfő, aki örömtáncot járt, mikor az építmény elkészült. Sőt, méltó módon meg is ünnepelte azt, hiszen egy zenekart rendelt a kertbe, amiről felesége mit sem sejtett.

„Azt hittem Emiliot örökre kizárom a kisházba! Napok óta nagy a felfordulás, alig várom, hogy egy kicsit csend, nyugalom, béke legyen. Erre iderendel egy zenekart a kertbe! Nemhogy egy hét alatt nem lesz kész a tető, de egy hónap múlva sem. Merthogy a kisház mellett a tetőt is megjavíttatjuk, de ha tudom, hogy Emil ilyen mulatságokat rendez, soha bele nem kezdek ebbe az egészbe" – fakadt ki Tina, a Drága családomban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.