Rákóczi Feri vallomása Balázsról és Vadon Janiról: "Nem vagyunk barátok"

Forrás: Rákóczi Feri, Instagram -
balázsék Összezárva Hajdú Péterrel Vadon Jani Hajdú Péter Rákóczi Feri Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rákóczi Feri az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor vendége volt, ott vallott a Balázshoz és Vadon Janihoz fűződő kapcsolatáról.

Rákóczi Feri az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor vendége volt, noha egy nézetkülönbség miatt majdnem otthagyta a forgatást. Végül szerencsére maradt, így megtudhattuk, milyen kapcsolat is fűzi őt Balázshoz és Vadon Janihoz, akikkel minden hétköznap reggel közös rádióműsort csinálnak.

Rákóczi Feri és Balázsék nem barátok Forrás: Rákóczi Feri, Instagram

"Nem vagyunk barátok. Ezt mindenki elmondta már" - mondta Hajdú Péternek, akinek a kérdésére Feri elmondta, Balázs és Jani között sincs baráti viszony. "Balázs még szerintem nem volt Janinál. Nálam már voltak mind a ketten, mert én egyszer meghívtam az egész bagázst Velencére, ott volt egy napunk, családostul jött mindenki" - árulta el.

"Mi a négy órában szerintem annyira intenzíven cserélünk gondolatot, hogy gyakorlatilag többet mondunk el egymásnak, és ezáltal nyilván a hallgatóknak is, mint néha a saját családunknak. (...) De imádom a két hülyét, de komolyan" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.