Botrány Hajdú Péternél! Rákóczi Feri majdnem otthagyta a forgatást

Fotó: Polyák Attila - Origo -
vita indulatok Rákóczi Ferenc Összezárva Hajdú Péterrel Hajdú Péter gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly ellentét alakult ki Hajdú Péter és Rákóczi Feri között a gyereknevelés kapcsán. A rádiós annyira kiakadt, hogy csaknem otthagyta a LifeTV forgatását.

Hajdú Péter és Rákóczi Feri az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban különbözött össze azon, hogy milyen elvárásokat kell állítani a gyerek felé a tanulást illetően. A Rádió1 műsorvezetőjének nincsenek szigorú elvárásai gyermekeivel szemben, számára az a legfontosabb, hogy boldogok legyenek.

"Nálam nincs kényszer, nem kell ötösnek lennie a gyereknek. Megtanuljuk, leülünk, kettesnél ne legyen rosszabb. Menjünk tovább, húzzuk föl év végére" – mondta Feri.

Rákóczi Feri Fotó: Polyák Attila - Origo

Hajdú Péter véleménye különbözik ezen a téren, ő úgy véli, egy gyereknek a legrosszabb jegye négyes lehet. Arra a kérdésre, hogy Feri nem szégyellné-e, ha lányának osztályt kéne ismételni, már indulatosan válaszolt.

"Akkor is az én lányom. Én sem kiabálnék örömömben, hogy megbukott a gyerek. De ez előfordul, ilyen van!"

– mondta.

Ahogy folytatták a beszélgetést, Hajdú kijelentette, hogy ha a gyerek megbukik az általános iskolában, az a szülő felelőssége, ez pedig végképp kiverte a biztosítékot a rádiósnál.

"Inkább legyen egy boldog asztalos, mint egy szomorú milliárdos. Bele fogsz pusztulni, ha a gyerek bevágja az ajtót, és tizennyolc évesen elmegy Spanyolországba narancsot szedni. Gyönyörű ringó keblű spanyol nőkkel, a tengerben fog meztelenül fürödni, süt le rá a nap és elcsesz az életéből három évet? Én most megyek ki innen, hazamegyek" – mondta a rádiós, de végül mégsem hagyta el a stúidót.

Az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor pénteki adásában láthatják a nézők Rákóczi Ferit, aki bár eitkán ad interjút, most legmélyebb érzéseiről, élete legnehezebb pillanatairól is őszintén beszélt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.