Online flört: ezt az 5 emojit használd, ha biztosra akarsz menni

Concept,Of,Social,Media,Communication,And,Digital,Online,,People,Use
Shutterstock - JOURNEY STUDIO7
ismerkedés emoji társkeresés chat
Bánj jól a hangulatjelekkel, hogy ne elriaszd, hanem inkább az ujjad köré csavard a pasit. Megmutatjuk a legkacérabb emojikat!

Azt gondolhatod, hogy mi sem egyszerűbb az online csetelésnél. Sőt, ha félénk és visszahúzódó vagy, akkor előfordulhat, hogy inkább ezt a formáját választod az ismerkedésnek, és csak akkor veted fel a személyes találkozó lehetőségét, ha kiszemelteddel cseten már a fél életeteket megbeszéltétek. Azonban jobb, ha vigyázol: az online térben is könnyen banánhéjra léphetsz. Például egy rosszul megválasztott emojival, ami teljesen másra utalhat, mint amire te gondoltál, vagy egy rosszkor beszúrt hangulatjellel, amivel elbizonytalaníthatod vagy összezavarhatod a beszélgetőpartnered.

tinder, párkereső, megcsalás, emoji
Ha tetszik neked a másik fél, nem mindegy, hogy milyen hangnemet ütsz meg a csetben. Vigyázz: akár nagyon el is ronthatod az ismerkedést. 
Forrás: Shutterstock / Tero Vesalainen

Bármennyire is egyszerűnek tűnik, csetelni valójában nehéz. Mert nem látod a másik fél gesztusait, nem hallod a hanghordozását, így nehezen tudod a leírt szavak mögötti érzelmi töltetet felismerni. Személyes találkozónál pontosan érzed, ha a partnered viccelődni próbál, vagy ha esetleg mérges. Míg egy cseten odavetett rövid mondat akár félreérthető is lehet: jópofa és bántó egyaránt. Éppen ezért fontos, hogy megfelelően használd a hangulatjeleket, és megtöltsd érzelmekkel az online beszélgetéseket. 

Ezt az 5 emojit ne hagyd ki, ha bejön neked a pasi! 

Ha online flörtölsz a kiszemelteddel, akkor a hangulatjelek gyors és egyszerű módot kínálnak arra, hogy szövegeidet pimasz vagy játékos hangvétellel ruházd fel.  

😉 – A kacsintás évtizedek óta az egyik legelterjedtebb flörtölési technika, ezért a kacsintó hangulatjel egyértelmű és hatékony módja az ismerkedésnek. Ha beszúrsz egy csipkelődő megjegyzést, de nem vagy biztos benne, hogy a pasi venni fogja a lapot, akkor dobj mögé egy kacsintós mosolyt, és egyből egyértelmű lesz a játékos hangvétel.  

😍 – Az örömödet, lelkesedésedet és a boldogságodat is kifejezheted vele, illetve azt is, ha valami nagyon tetszik. Ha a csetpartnered küld egy fotót, mondjuk egy olyan helyről, ahová szívesen elmenne veled, akkor ennek az emojinak a visszaküldésével szavak nélkül is tudatod vele, hogy mennyire tetszik neked az ötlet.  

😛😋 – Ha tréfálkozol, vagy játékosságot szeretnél vinni a beszélgetésbe, akkor használd a nyelvkinyújtós smiley-kat. Ezt a hangulatjelet te is láthatod egy csipkelődő megjegyzés vagy kedves bók végén is. Ha kacsintós hangulatjellel párosítva kapod, akkor végképp biztos lehetsz benne, hogy bejössz a csetpartnerednek.  

💋 – Ha úgy érzed, hogy magasabb szintre lépnél az ismerkedés terén, és biztos vagy a kölcsönös vonzalomban, akkor ideje bedobnod a csók jelet. A csók hozzáadása a szöveg végéhez félreérthetetlen, és határozottan romantikus érdeklődést közvetít. Ez után megindulhat egy forróbb hangulatú beszélgetés is. 

🍆 🍑🍒 – Ha a szexuális vonzalom szintjére is eljutottatok, és egy izgalmas szexcset kezd el kibontakozni köztetek, akkor előkerülhetnek a különböző gyümölcsök. A padlizsán a férfi nemi szervet, a cseresznye a melleket, a barack pedig a feneket szimbolizálja. Arra azonban figyelj, hogy óvatosan bánj ezekkel az emojikkal, mert felhívás lehet keringőre. Ugyanígy fontos, hogy te is jól értsd a jeleket: ha a pasi padlizsánt küldözget, akkor nem egy vega vacsorára szeretne elhívni.  

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.