Készítsd el Liptai Claudia különleges adventi koszorúját

Forrás: tv2 -
Vajna Timi adventi koszorú TV2 Liptai Claudia Horváth Éva kreatív extra Ada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 műsorvezetője különleges és kreatív adventi koszorút alkotott 2014-ben. Kíváncsian várjuk, idén mivel rukkol majd elő!

Ada, Vajna Timi és Horváth Éva után Claudia is a közösségi oldalán osztotta meg az extravagáns koszorújáról készült képet, amelyhez nem kellett más, csak négy borospohár, gyertya és pár cuki kis figura, vagy karácsonyfadísz.

"Mint minden évben idén is én készítem el az adventi díszítést. Igaz ez most nem a hagyományos koszorú, de imádok új ötleteket keresni és megvalósítani. Mindenkinek boldogságos további vasárnapot kívánok!" – írta Claudia a kép mellé.

Elkészítenéd Liptai Claudia koszorúját?

Gallusz Niki: A párom szülei nem minősítenek, hanem elfogadnak minkethttp://www.life.hu/sztarok/20151026--gallusz-niki-vallomasa-szinhazrol-onallo-estrol-kapcsolatarol.htmlA popslágerekkel ismertté vált Gallusz Nikolett mindig is kissé különcnek számított. A színésznő nem elégedett meg a Madách Színház legendás szerepeivel, önálló estet állított színpadra. Szirtes Tamás nem véletlenül titulálta szabad személyiségnek, akiben különböző lények bujkálnak. TV + Sztárok--Wolf Kati: Adminisztratív okokból nem vettem fel a férjem nevéthttp://www.life.hu/sztarok/20151106-wolf-kati-ha-valasztanom-kellett-volna-csalad-es-karrier-kozott-a-csaladot-valasztottam-volna.htmlWolf Kati hétről hétre elkápráztat minket tehetségével és humorával a Sztárban sztár színpadán. Az énekesnő végre elárulta, melyik is a valódi arca, a korábban mutatott komoly előadóé vagy a vidám anyukáé. TV + Sztárok--Dér Heni: Hiányzik a családról szóló jövőképemhttp://www.life.hu/sztarok/20151112-der-heni-uzletasszony-lett-hianyzik-neki-a-csaladrol-szolo-jovokep-az-otthon-es-a-boldogsag.htmlÉnekesnőként ismerjük, pedig az üzletasszony megnevezés sem áll távol Dér Henitől. A Vajdaságból indult tini önerőből küzdötte fel magát a hazai zenei élet élvonalába. A Megasztár 1 óta töretlen népszerűségnek örvend. TV + Sztárok--Ungár Anikó: Édesanyám az utolsó pillanatában is engem óvotthttp://www.life.hu/sztarok/20150930-ungar-aniko-edesanyanyaem-az-utolso-pillanataban-is-engem-ovott.htmlSzeptember elején örök álomra szenderült Ungár Anikó édesanyja, Lilike, aki idén júniusban töltötte be 104. életévét. Imádott unokája, Baronits Gábor színész karjaiban aludt el szeptember elején. A bűvésznővel beszélgetett a Life.hu. TV + SztárokOrigoSütő Enikő tizenegyszer volt terhes, de soha nem született gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20150910-suto-eniko-tizenegyszer-volt-terhes-es-tizenegyszer-vetelt-el.htmlÉlete egy nehéz időszakáról mesélt Sütő Enikő, aki elárulta, tizenegyszer volt várandós, de minden gyermekét elvesztette a második-harmadik hónapban. CsaládFotó: Zsigmond László/Life.huForralt borozásra fel! - Látogasd meg Európa legjobb adventi vásáraithttp://www.life.hu/lifeutazas/20151109-karacsonyi-vasarok-europaban-berlin-becs.htmlA november beköszöntével az egész világ lázasan elkezd készülődni az év legcsillogóbb ünnepére, a karácsonyra. Még a Grincsek szíve is képes ellágyulni, mikor betévednek a forralt bor és kürtős kalács illatú forgatagba. Bár a Budapesti adventi vásár óriási kedvenc, eláruljuk, hova érdemes még ellátogatnod egy kis karácsonyturizmus céljából. UtazásThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.