Karácsonymániás sztárok, akikhez jóval hamarabb érkezik az ünnep

karácsony csillogás ünnep sztárok díszítés dekoráció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sosem lehet időben elkezdeni a karácsonyi készülődést, mégis néhány sztár könnyedén túlzásba tud esni, és még a decembert sem várja meg: máris ünnepi köntösben úszik az otthona. Cikkünkben egyaránmt összegyűjtöttünk hazai és külföldi kedvenceitekből, akik minden mennyiségben rajonganak a szeretet ünnepéért.

Dukai Regina

A modellnél hazánkban nincs nagyobb karácsonymániás sztár. Köztudottan ez a kedvenc ünnepe, így minden évben már november közepén áll nála a karácsonyfa és idejében elkezdi a készülődést. Instagram oldalán minden évben betekintést ad, különböző enteriőr képekkel, hogy számára mennyire fontos és meghitt ez az ünnep.

Hargitai Bea

A modell anyuka is annak a híve, hogy minden évben időben elkezdi az ünnepi készülődést. A playmate minden évben december 1-jén állítja fel a karácsonyfát. Kérdés, hogy valóban csak a férje születésnapja miatt ennyire lelkes vagy a modell is igazi karácsony fanatikus?

Erdélyi Mónika

A televíziós műsorvezető mindent megtesz annak érdekében, hogy egyaránt kicsik és nagyok időben felkészüljenek az ünnepre. Épp, hogy a november kezdetét vette, kislányával szorgosan készítették a karácsonyi videós tartalmakat YouTube csatornájukra. Adventi naptár, sütemény különlegességek és dekorötletek száza várja a nézőket, hogy inspirálódjanak a karácsonyi időszakban.

Rubint Réka

A fitness királynő és családja számára az év utolsó hónapja valóban bensőségesen, csakis a szeretetről szól. Férjével, Schobert Norbival együtt szigorúan szabadságolják magukat és nem vállalnak fellépéseket. A karácsonyfával kapcsolatban is egy fenntartható lehetőséggel élnek: mivel nem támogatják a fakivágást, így minden évben egy karácsony múzeumból bérelik a karácsonyfájukat.

Zimány Linda

Linda szintén egyike karácsonymániás hazai hírességeinknek, legalábbis a felkészültséget tekintve mindenképp. Otthona már december elején ünnepi díszben áll, sőt a modell még korábban arról vallott a Tényekben, hogy miként szokása megoldani az ajándékozást.

Ráadásként bemutatunk nektek három hollywoodi karácsonymániás sztárt is, akiknél szintén nem maradhat el idő előtt az ünnepi pompa.

Mariah Carey

Nem véletlen, hogy a karácsonyi dalok legismertebbike az Mariah Carey nevéhez kötődik. Az énekesnőt elsősorban mindenki az All I want for Christmas is You című dalról ismeri, de a való életben is él hal a karácsony ünnepéért. Idén új karácsonyi dallal készült Khaliddal és Kirk Franklin, melynek címe: Fall in Love at Christmas.

Reese Whitherspoon

A színésznő nemcsak a Négy karácsony című romantikus vígjátékában szereti a karácsonyt, hanem a családjában is fontos szerepet tölt be az ünnep. Tavaly különleges családi fotót készített, mellyel megmutatta rajongóinak: náluk milyen is a karácsony.

Kylie Jenner

Az influenszer legkedvencebb időszaka a karácsony, így nem csak otthonába, de sminkmárkája kollekcióiba is szereti beleszőni az ünnep szeretetét: tavaly egy Grincs inspirálta sminkkolekcióval rukkolt elő. Természetesen luxuskarácsonyról beszélünk a Jenner családnál: több méteres, fényben úszó luxus karácsonyfa, desginer ruhák és a luxusajándékok sem maradhatnak el. A tavalyi évben akár lehetett volna Mrs Télapó, úgy tündökölt ünnepi ruhájában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.