Karácsonyi köntösbe csomagolta otthonát Emilio és családja - Fotó

Forrás: Origo -
karácsony divat és dekor karácsonyi dekoráció Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A családfő teljesítette Tina nagy kívánságát, így felkérte az egyik legfelkapottabb dekoratőr csapatot, hogy téli mesevilágot varázsoljon az otthonukba.

Nem aprózta el a karácsonyi hangulatot családi otthonukban Tina és Emilio, akik közül az utóbbi úgy döntött, idén profikra bízza a díszítést:

"Tina nagyon szerette volna, ha egyszer a kedvenc dekoratőrjei veszik kezelésbe a házat. Én pedig úgy voltam vele, hogy mivel hamarosan elköltözünk, most kell megragadnom az alkalmat. Ezért megleptem Tinát a csapattal, akik egy téli mesevilágot varázsoltak az otthonunkból. Aranyozott angyalkák, karácsonyfa, girlandok. Az egész ház csillámporban úszik, de nem bánom. Tina annyira boldog, hogy talán még az újabb gyerek vállalására is rá tudom venni" - mondta a Drága családomban Emilio, akinek felesége valóban repes az örömtől.

Forrás: Origo

"A három kívánságom közül az egyik valóban az volt, hogy ez a csapat dekorálja egyszer az otthonunk. Nem számítottam rá, de Emilio most teljesítette, nagyon örülök! Igaz, nem minden meglepetése sül el ilyen jól. Amíg dekoráltunk, eszembe jutott, hogy az esküvőnk napján „meglépett". Már talpig glancban vártam, hogy megkezdődjön a ceremónia, amikor Emil épp befutott. Kiderült, hogy ő még elugrott szolizni és emiatt megcsúszott az idővel. Azt a meglepetést, amikor közölték, hogy nincs az esküvő helyszínén, nem kívánom senkinek. Örülök, hogy mostanra inkább csak az ilyen kellemes fajtákkal kedveskedik, mint ez a karácsonyi díszítgetés" - tette hozzá boldogan Tina.

Forrás: Origo

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.