Csoki helyett ezt is rejtheti az adventi kalendárium

karácsony advent divat és dekor adventi kalendárium tippek adventi naptár ajánló magazin gyerekeknek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszaszámlálás indul! Már csak néhányat kell aludni és itt a december, amely a gyerekeknél egyet jelent az adventi kalendáriumok izgalmas és mesés világával. Te idén milyennel leped meg a család legkisebb tagjait?

Az adventi kalendáriumokról a leggyakrabban a mesefigurás csokikockákra asszociálunk, pedig manapság már nagyon sokféle karácsonyi naptárból válogathatunk – akár gyerekeket, akár felnőtteket (esetleg magunkat) lepnénk meg velük. Mutatunk is néhány izgalmas típust, amelyek biztosan mosolyt csalnak a legkisebbek arcára.

Autós – Hot Wheels (Mattel)


Melyik kisfiú nem rajong az autókért? És melyik kisfiú ne rajongana egy olyan karácsonyi naptárért, amely telis-tele van szuper autós meglepetésekkel? Ugye? A fiús szülők jól tudják, hogy kisautóból soha, de soha nem elég! Akkor sem, ha már vagy száz darabos a gyűjtemény... néhány még tuti hiányzik.

Szóval, kell-e jobb ajándék az adventi időszakra, mint egy olyan kalendárium, amelynek segítségével rengeteg téli, autós élményt élhet át a család kocsikért rajongó tagja.

Ennek a naptárnak 16 ablaka a forró téli kalandokhoz használható kiegészítőket, további 8 "garázsajtó" pedig egy-egy kisautót rejt, ám a legjobb, hogy maga a kalendárium doboza is a játék része, amelyet ha kinyitunk, egy mesebeli, téli háttérré, valamint egy autópályává változik, ahol máris kezdődhet a száguldás. Ha pedig még apa is nagy autó fun, akkor dupla lehet az öröm és mehet a családi bontogatás egész decemberben. Brumm, brumm!

Hot Wheels Adventi Kalendárium (Mattel) Forrás: Szeitl Mónika

Lovas – Schleich


A kislányok szívét általában két dolog dobogtatja meg nagyon: a Barbie babák és a lovak. Ha a te gyermeked is él-hal mindenért, aminek köze van a lovakhoz vagy a pónikhoz, akkor ezt a kalendáriumot neki találták ki. A 24 ablakocska mögött ugyanis 24 olyan meglepetés várja, amely legkésőbb karácsonyra igazi istállóvá varázsolja a gyerekszobát. De persze nem csupán nyerítő négylábúakat tartalmaz a naptár, akad benne ugató és csipogó jószág is, valamint mindaz, ami a lovas sporthoz szükséges.

Forrás: Jatekbirodalom.hu

Adventi mesekalendárium


Az advent a várakozás időszaka: és vajon mi lehet szebb egy kisgyerek számára ilyenkor, mint minden este egy új mesére álomba szenderülni? Egy adventi mesekalendárium pedig a legjobb társ lehet ebben. A család csak megkeresi közösen a következő kis számozott zsebet, amelyben egy parányi mesekönyv lapul, benne egy újabb érdekes Disney-történettel.

Kuckózzunk be a gyerekszobába, kapcsoljunk hangulatos világítást és adjuk át magunkat annak a 24 varázslatos és időtlen történetnek,

amelyeket a kalendárium rejt. A mese örök, a közösen eltöltött meghitt pillanatok pedig felejthetetlenek – élvezze a család együtt az advent csodáját!

Forrás: Kulturgyerek.hu

Ásványos adventi naptár

A gyerekek imádnak gyűjtögetni, így főleg a kisiskolások körében nagy népszerűségnek örvend minden, ami gyűjthető, legyen szó egy focialbumról vagy szép kövekről. Utóbbiak ráadásul „kincsként" is szolgálnak: így dupla öröm, amikor egy-egy csillogó vagy különleges darabot talál a gyerek. Ha a te csemetéd is megrögzötten kutat minden séta alkalmával „gyémántok" és „varázskristályok" után, akkor neki találták ki az adventi ásványos kalendáriumot, amelynek 24 ablaka mögött 24 gyönyörű magyarországi ásvány található külön-külön műanyag dobozkákba csomagolva, egy praktikus fadobozban. Ráadásul az ásványok mellett egy részletes leírás is helyet kapott a csomagban - amely a benne található ásványokat ismerteti -, és egy matricakészlet a kövek nevével.

Forrás: Gyongybarlang.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.